Çankırı Tevfik Fikret Caddesinde keşmekeş!

Çankırı Tevfik Fikret Caddesinde keşmekeş!

Özellikle cadde üzerinde faaliyet gösteren kargo şirketleri yeni düzenleme ile öncesine göre çok daha geniş alanları işgal etme fırsatı buldular.

Çankırı Belediyesi'nin şehir merkezinde Tevfik Fikret Caddesi üzerinde yaptığı son çalışmalar vatandaşı canından bezdirdi.

Günlerdir süren çalışmalar sonrasında genişleyen kaldırımların cadde üzerindeki faaliyette bulunan kargo şirketlerinin işgal alanlarını daha da genişlettiği gözlemlenirken vatandaşlar "Cadde son haline bürünmeden önce belediyenin esnaflarla yaptığı toplantıda sunulan proje ile uygulamanın aynı olmadığını söyleyebiliriz" dediler.

Tevfik Fikret Caddesinden son görüntüler - TIKLA

Proje ile cadde üzerindeki kargo şirketlerini daha uygun bir bölgeye nakletmek hedeflenirken yapılan çalışma ile kargo şirketlerinin araçları daha rahat park imkanına kavuşmakla birlikte vatandaşın rahatsızlığı da eskisine oranla fazlasıyla büyüdü. Bununla birlikte cadde üzerinde açılan yeni avm'ye mal getiren yük kamyonlarının da yeni döşenen kaldırım taşlarına zarar verdiği iddia edildi.

ÇALIŞMALARIN UZAMASI DA BAŞKA BİR ŞİKAYET KONUSU

Öte yandan cadde üzerinde yapılan çalışmaların bayram haftasına girilmesiyle beraber hala tamamlanamamış olması bölgede yaşayan vatandaşları daha da öfkelendiriyor. Vatandaşlar "Bayram haftasına girmemize karşın caddede yaşanan yoğun araç trafiği ile birlikte havada oluşan toz duman ramazan gününde hiç mi hiç çekilmiyor!" diyerek sürdürülen çalışmaların bir an önce tamamlanması dileğinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler