Çankırı Ticaret Borsası çalışanı işyerinde ölü olarak bulundu!

Çankırı Ticaret Borsası çalışanı işyerinde ölü olarak bulundu!

Çankırı Ticaret Borsası'nda hizmetli olarak çalışan kadın, sabah saatlerinde geldiği işyerinde ölü olarak bulundu.

Edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı Ticaret Borsası'nda çalışan hizmetli kadın, çalıştığı bina içerisinde ölü olarak bulundu.

Ticaret Borsası'nın Kırkevler'deki binasında gerçekleşen üzücü olayın ortaya çıkmasıyla birlikte 112 Sağlık ekipleri ile birlikte polis olay yerinde...

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ ŞÜPHESİ

Yaşanan elim olayla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Gökçe'ye ulaştı. Gökçe'nin verdiği bilgiye göre, 'hizmetli kadrosunda' çalışan, iki çocuk annesi Fatma K. (33) isimli kadının 'kalp krizi' nedeniyle yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın ilk incelemesi sonrası Fatma K.'nin cansız bedeni 'otopsi' için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BORSA BAŞKANI ERDAL ASLAN,
YAŞANILAN OLAYI SÖZCÜ18'E ANLATTI

Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Erdal Aslan, borsa binasında sabah saatlerinde yaşanan olayı Sözcü18 Haber Merkezi'nden Vedat Beki'ye aktardı. Başkan Aslan; "Hizmetli personelimiz yaklaşık bir yıldır bizde çalışıyor. Bugün sabah mesaisine gelmiş. Kendisine ait bir odası mevcut. Burada üst değişimi yapıyor. Diğer arkadaşlarımız, çay servisinin gecikmesi üzerine kendisini merak edince acı durum ortaya çıktı. Soyunma odasına girdiklerinde Fatma hanımın cansız bedeniyle karşılaşmışlar ve akabinde olayı polise intikal ettirmişler. İlk tespitler ölüm nedeninin kalp krizi sonucu gerçekleştiği yönünde. Üzücü bir durum. Ölüm nedeninin anlaşılması için Cumhuriyet savcısının talimatı ile Adli Tıp Kurumu'ndayız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler