Çankırı'da bir sağlık çalışanı daha Covid-19'dan vefat etti

Çankırı'da bir sağlık çalışanı daha Covid-19'dan vefat etti

Covid-19 ile mücadelede büyük gayret gösteren sağlık çalışanları da bu illet mikrobun kurbanı olabiliyor. Çankırı Devlet Hastanesi'nin başarılı hemşirelerinden Melek Kılıç Erciyez, yoğun bakımdaki mücadeleden yenik düşerek hayata veda etti...

Edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Melek Kılıç Erciyez (45) Covid-19 tedavisi gördüğü yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen gece yarısı yaşamını yitirdi. 

Evli ve birisi Tıp Fakültesi öğrencisi olmak üzere iki çocuk annesi Melek Kılıç Erciyez'in ölümü başta ailesi olmak üzere sağlık çalışanları arasında büyük üzüntü yarattı.

İLGİLİ HABER
Çankırı'da sağlık çalışanı Covid-19'dan vefat etti - TIKLA

ANKARA TABİP ODASI DA OLAYI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI
Ankara Tabip Odası da sağlık çalışanı Melek Kılıç Erciyez'in ölüm haberini şöyle duyurdu:

“#Ölüyoruz Çankırı Devlet Hastanesi görevli personellerinden Melek Erciyez koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmiştir. Ailesine, sevenlerine ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı diliyoruz. Sizleri unutmayacağız....#TükendikIşıkYak"

Hatırlanacağı gibi daha önce de Eldivan ilçesinde 112 Acil Tıp Hizmetleri'nde paramedik olarak görev yapan Kerim Koca, 25 Nisan'da Covid-19 tedavisi görürken yaşamını yitirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler