Çankırı'da eğlence merkezinde silahlar patladı! 5 yaralı

Çankırı'da eğlence merkezinde silahlar patladı! 5 yaralı

Çankırı Merkez Küçük Sanayi'de bulunan 'Köşk Arena' isimli eğlence merkezinde günün ilk saatlerinde patlayan silahlar sonucu 5 kişi yaralandı.

ÇANKIRI Merkez Küçük Sanayide bulunan "Köşk Arena" adlı eğlence mekanında sabaha karşı patlayan silahlar sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si Çankırı Devlet Hastanesi'nde 1'i de Özel Karatekin Hastanesi'nde tedavi altına alınırken diğer 2 yaralının izine rastlanılmadı.

Edinilen bilgilere göre günün ilk saatlerinde (03:43) 112 Acil Çağrı merkezine düşen mesajla ortaya çıkan 'silahlı çatışma' sonucu kurşun ile yaralanan 5 kişi ve olayla ilgili Emniyet'ten herhangi bir açıklama yapılmazken, Çankırı'da tek bir haber sitesinde 'haber' yapılmazken Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgileri okuyucularımızla paylaşıyoruz.

DAHA ÖNCE AYNI EĞLENCE MERKEZİNDE OĞLU DARBA UĞRAYAN İŞ İNSANI, BAYİLİĞİNİ YAPTIĞI DOLAPLARI ALMAYA GİDİNCE!

İddialara göre; Çankırı'da tekel bayiliği ve bir bira markasının temsilciliğini yapan T.Ş.'nin oğlu B.Ş, yaklaşık 2 ay önce adı geçen 'eğlence mekanı'nda mekan sahipleri tarafından başında şişe kırılarak yaralanıyor. Oğlu B.Ş'nin yaşadığı olaydan etkilenen baba T.Ş, bayiliğini yaptığı bira markasının dolaplarını eğlence merkezinden almak için, oğlu B.Ş. eşi S.Ş, çalışanı S.Ö ile birlikte olay yerine gidiyor.

Burada eğlence merkezinin işletmecisi Adem D., kardeşi Musa D. ve işletmede çalışan şef garson İlyas D. (36) tarafından iş insanı T.Ş ve çalışanı S.Ö darbediliyorlar. S.Ö bir şekilde mekandan çıkarak dışarıda bekleyen araçtan aldığı silahla tekrar geri dönüyor. Ve silahını mekan içerisinde kendilerine saldıran Adem D., kardeşi Musa D. ve çalışan İlyas D'ye ateşliyor. Ateş sonucu çalışan İlyas D. ayağından yaralanırken eğlence merkezinde çalışan M.Ç (44) de kafasına aldığı darbe ile yaralanıyor.

Mekan sahibi Adem D., kardeşi Musa D.'nin silahından çıkan kurşunlarla iş insanı T.Ş, eşi S.Ş kolundan, oğlu B.Ş çeşitli yerlerinden yaralanıyor.

Eğlence mekanında patlayan silahlar sonucu yapılan ihbarla olay yerine ulaşan polis ve 112 Acil Sağlık ekibi, yaralıları başta Çankırı Devlet Hastanesi olmak üzere Özel Karatekin Hastanesi'ne gönderiliyorlar.

OLAYIN ARDINDAN YAKLAŞIK 19 SAAT GEÇMESİNE KARŞIN EMNİYET'TEN RESMİ BİR AÇIKLAMA, HABER SİTELERİNDEN TEK SATIRLIK HABER YOK!

cankiri-kosk-arena-adem-d-resim-03.jpg

Çankırı'nın ortasında; 'eğlence merkezi'nde yaşanan 'adli bir olay' ve ortada bazı iddialara göre 5 bazı iddialara göre 6 kişinin yaralandığı ve gecenin 03:40'ında cereyan eden 'silahlı çatışma' ile ilgili Emniyet'ten ve de Valilik'ten yaklaşık 19 saat geçmiş olmasına karşın 'tek satırlık' bir açıklama yok!

Bununla birlikte Çankırı'nın 'sözde' internet haber sitelerinde yaşanılan olay(lar)la ilgili 3-5 satırlık haber henüz mevcut değil!

Anlayacağınız Çankırı'da asayiş berkamal!

'EĞLENCE MERKEZİ' İŞLETMECİSİ ADEM D. GÖZALTINDA

Sözcü18 Haber Merkezi'nin edindiği son dakika bilgisine göre olayların yaşandığı eğlence merkezinin işletmecisi 'Adem D.'nin (yukarıdaki fotoğraf) polis tarafından gözaltına alındığı ve sorgusunun halen sürdüğü öğrenilirken, mekanda silahıyla sağa-sola kurşun yağdıran S. Ö.'nün ise firarda olduğu bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
98 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler