Çankırı'da feci kaza: Bir can kaybı, 9 yaralı

Çankırı'da feci kaza: Bir can kaybı, 9 yaralı

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde saat 20:50 dolaylarında meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre bir kişi yaşamını yitirirken, 9 kişi de yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

EDİNİLEN bilgiye göre bu akşam saat 20.50 de Kurtçimeni mevkii, orman deposu önünde iki özel otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, 9 kişi başta Çerkeş Devlet Hastanesi olmak üzere Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Elim kaza, Çerkeş'in Kurtçimeni köyü yol ayrımından D-100'e çıkan plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen özel araca, Samsun yönünden gelen plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen özel aracın çarpması sonucu meydana geldi.

Kaza ihbarı ile birlikte olay yerine gelen 4 sağlık ekibi ile Çerkeş İtfaiye grubuna ait personel, can pazarına dönen D-100 üzerindeki yaralılara ilk müdahaleyi yaptılar. Yaralıların 7'si Çerkeş Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, 2'si Çankırı Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Her iki araçta bulunan toplam 10 kişi kazada yaralanırken, Kınık köyü nüfusuna kayıtlı Süleyman Nazif Çamlıca olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan O.A (63), Bergüzer Ç. (80), Songül Ç. (48), H.Ş. (54), F.Ç., Ö.Ö. ve Sevim İ. Çerkeş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, H.A. (50) ile Alper Ş. Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ayrıntılar geliyor...

cerkes-kaza-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler