Çankırı'da feci ölüm! Bahçe temizliğinde yanarak can verdi!

Çankırı'da feci ölüm! Bahçe temizliğinde yanarak can verdi!

Çankırı'nın Çerkeş ilçesi Türbaşı köyünde bugün feci bir olay yaşandı... Emekli imam Ahmet Gözel (82) bahçe temizliği yaparken yaktığı ateş sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu ateşin ortasında kalarak feci şekilde yanarak öldü.

SÖZCÜ18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre Çankırı'nın Çerkeş ilçesi Türbaşı köyünde bugün yaşanan olayda emekli imam Ahmet Gözel (82) yaktığı ateşin ortasında kalarak feci şekilde can verdi.

Elim olay bugün akşam saat 16:30 dolaylarında Ahmet Gözel'in Türbaşı köyünün dışında yaşadığı evin bahçesini temizlemek için yaktığı ateşle başladı. Ateşi yaktıktan sonra bahçe içerisinde kalp krizi geçirdiği öğrenilen Gözel, kendisini kaybedip yere yığıldı ve bahçede yanan ateşin içerisinde kaldı. Ahmet Gözel'in yanan ateş içerisinde vücudunun önemli bir bölümünün yanarak can verdiği görüldü.

Vatandaşların jandarmaya ihbarı sonucu Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerine gelerek gerekli raporu tuttuğu ve Ahmet Gözel'in ölüm nedeninin tespit edilmesi için Adli Tıb'ba gönderileceği öğrenildi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler