Çankırı'da inşaat işçisi ölümden döndü!

Çankırı'da inşaat işçisi ölümden döndü!

Çankırı Merkez'de bir inşaatta meydana gelen kazada ölümden dönen işçi kolundan ve bacağından yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Çankırı Merkez'de Atatürk Bulvarı üzerinde yapımı süren bir inşaatta asansörle inşaatın üst katına demir taşınırken bir inşaat demiri yere düştü. Yere düşen demir aşağıda bulunan Satılmış Koç'un kolu ve bacağını parçalayarak yere saplandı. Yukarıdan düşen demirin 10 santimlik bir sapmaya maruz kalması halinde çalışan Satılmış Koç'un yaşamını yitirebileceği görüldü.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yere saplanan 4 metrelik demir kesildi. 112 Sağlık ekibi ise yaralanan Satılmış Koç'un Çankırı Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Olay yeri ekipleri incelemesini yaptıktan sonra bölgede kaza anına kadar alınmayan güvenlik önlemleri normale döndürüldü. Yaşanan kaza sonucu ölümden dönen ve kazayı yaralı olarak atlatan Satılmış Koç'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

ÇANKIRI'DA İNŞAATLARDA YETERLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINMIYOR!
Yaşanan kaza sonrası Sözcü18 WhatsApp ihbar hattına gelen bilgi sonucu inşaat alanında çalışan işçilerin 'kask' takmadığı, işçilerin gerekli güvenlik önlemleri alınmadan mesailerini sürdürdükleri bildirildi. Konuyla ilgili olarak halen yapımı devam eden ve Çankırı'daki konut projeleri içerisinde en büyüğü olduğu iddia edilen proje sahibi Burhan Koruk'a Sözcü18 Haber Merkezi telefonla ulaştı. Koruk "İnşaat alanında her çalışana ait bir kask bulunmakta ancak bunu çalışan kullanmıyorsa ben ne yapabilirim?" dedi. "Bizlere anlatıldığına göre dünkü kazada yaralanan işçinin ölümden döndüğünü söylersek ne dersiniz?" dediğimizde Burhan Koruk "Dediğiniz doğrudur! Gerçekten çalışanımız ölümden döndü! Allah yüzümüze güldü! Şu an hastanede tedavi altında. Yarın da taburcu edilecek" bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler