Çankırı'da kumarda kazandı sonrasında canında oldu!

Çankırı'da kumarda kazandı sonrasında canında oldu!

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde geride bıraktığımız cumartesi gecesi yaşanan olayda darp edilen 2 kişiden biri olan Nuri Akyar yaşamını yitirirken, jandarma ve polis operasyonuyla 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇANKIRI'nın Eldivan ilçesinde geride bıraktığımız Cumartesi gecesi yaşanan olay uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek düzeyde.

Edinilen bilgilere göre Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan Nuri Akyar (61) bir arkadaşıyla Eldivan'a geliyor. İlçede Cami mahallesinde G.A'ya ait kahvehanede kurulan ve aralarında M.E'nin de olduğu kumar masasında bir süre oynanan oyunlar sonucunda Akyar, yaklaşık 20 bin TL dolaylarında bir para kazanıyor.

Kahvehanede kumar ile birlikte alınan alkol sonucu masadaki isimler bir süre sonra ağız dalaşı ve daha sonra da yumruklaşmaya varan kavga ile dağılıyorlar. Kazandığı para ve beraberindeki arkadaşıyla Eldivan'dan bir an önce ayrılmak isteyen Nuri Akyar, arkadaşı ile birlikte duraktan gelen O.Y. isimli taksi sahibi ile ilçeden Şabanözü'ne doğru yol alıyor.

KREDİ KARTINDAN DAHİ HARCAMA YAPMIŞLAR!

İddialara göre; Paralarını kumarda kaybeden mekan sahibi G.A ile arkadaşı M.E'nin Şabanözü'ne doğru yol alan taksiyi Mart köyü yol ayrımında önünü keserek durdurduğu ve araç içerisinde bulunan Nuri Akyar ile haber yayına hazırlandığı ana kadar ismini teyit edemediğimiz arkadaşını indirerek darp ettikleri, sonrasında üzerlerindeki kredi kartı ve nakit paralarını aldıkları, aldıkları karttan harcama yaptıkları öğrenildi.

2 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALAN AKYAR VEFAT ETTİ

Bölgeden geçen araç sürücülerinin ihbarı ile jandarmaya intikal eden olay ve jandarma ile birlikte 112 sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle ağır şekilde yaralanan Nuri Akyar ve yanındaki arkadaşı Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılıyor. Acil'de yapılan ilk müdahale sonrası Akyar ameliyata alınıyor ve sonrasında yaşama veda ediyor.

ZANLILAR YAKALANDI VE ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANDILAR

Jandarmanın yaptığı inceleme ve araştırma sonucunda Nuri Akyar'ın ölümüne neden oldukları gerekçesiyle kahvehane işletmecisi G.A, M.E ve taksi sürücüsü O.Y yakalanarak gözaltına alındılar. Yapılan sorgulamadan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Gerede Cezaevi'ne gönderildiler.

Öte yandan kahvehane işletmecisi G.A'nın daha önceki bir olayla ilgili mahkemece verilen cezayı 'denetimli serbestlik' yasası çerçevesinde dışarıda tamamlama sürecinde, M.E'nin de ilçede 'belalı bir tip' olarak gösterildiği öğrenildi.

kumarda-kazandi-canindan-oldu-eldivan-cankiri-resim-04.jpg
Oynadığı kumarda kaybedenler tarafından dövülerek öldürülen Nuri Akyar 16 Nisan Salı günü Çubuk'un Akyarlar köyünde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
67 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler