Çankırı'da otel odasında şüpheli ölüm!

Çankırı'da otel odasında şüpheli ölüm!

Çankırı'da Atatürk Bulvarı'nda bir otel odasında 30 Ocak Salı günü sabah saatlerinde cansız bir bedenle karşılaşan kat görevlilerinin ihbarı ile ortaya çıkan olayda, hayatını kaybeden 22 yaşındaki Berat K.'nın Çırçır köylü olduğu öğrenildi.

ÇANKIRI'da dün (30 Ocak 2024) saat 11:00 sularında Buğdaypazarı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir otelde gece konaklayan Berat K. (22) kaldığı odada kat temizliği yapan görevli tarafından yerde cansız yatarken bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil ambulans ve polis ile birlikte Olay Yeri İnceleme ekipleri yaptıkları ilk müdahale ile Berat K.'nın hayatını kaybettiğini tespit edince, bu kez otele Cumhuriyet Savcısı geldi.

Cumhuriyet Savcısı'nca ölümü şüpheli bulunan Berat K.'nın cansız bedeni Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ölüm nedeninin yapılacak otopsi ile ortaya çıkabileceği ifade edildi.

Genç yaşında hayatını kaybeden Berat K.'nın Merkez'e bağlı Çırçır köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve bugün öğle namazına müteakip köyünde toprağa verileceği bildirildi.

POLİS ODA ARKADAŞI ÇAĞRI G.'Yİ YAKALADI

Öte yandan, Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Berat K.'ın ölü olarak bulunduğu otel odasında, geceyi Çağrı G. (31) isimli bir arkadaşıyla beraber geçirdiği öğrenildi.

Çağrı G.'nin otelden sabah erken saatlerde ayrıldığı bilgisine ulaşan polisin, Berat K:'nın ölü olarak bulunmasından sonra kendisini arama çalışmasına girdiği ve kısa süre içerisinde yakalandığı bildirildi.

VE ÇAĞRI G. TUTUKLANDI

Öte yandan kaldıkları otel odasında ölü olarak bulunan Berat K.'nın oda arkadaşı Çağrı G. polis tarafından tutuklanmıştı. Çağrı G. sorgusu sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler