Çankırıda tinerci dehşeti!

Çankırı'da tinerci dehşeti!

Şehir merkezinde gecenin ilerleyen saatinde yaşanan olayda 23 yaşında genç canından oldu.

Çankırı'da günün ilk saatlerinde yaşanan olayda 23 yaşındaki Serdar Ünlü çıkan tartışma sonrası vücuduna aldığı çok sayıda bıçak darbesi sonucu kaldırıldığı Devlet Hastanesinde aşırı kan kaybı nedeniyle yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre Serdar Ünlü; bugün saat 01.10 sularında Atatürk Bulvarı üzerinde daha önce çeşitli suçlardan sabıkası bulunan ve 'tinerci' olarak adlandırılan Ramazan G. (17) gençle girdiği tartışma sonrasında vücudunun çeşitli yerlerine aldığı 8-10 bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralandı.
 
Serdar Ünlü kaldırıldığı Çankırı Devlet Hastanesinde ameliyata alınmak isterken yaşadığı yoğun kan kaybı nedeniyle yaşamını yitirdi. Saldırıyı gerçekleştiren Ramazan G. ile birlikte olaya karışan Rıfat A. ve bir kişinin polis tarafından gözaltına alındığı, olayda hayatını kaybeden Serdar Ünlü'nün cansız bedeninin otopsi için Ankara'ya gönderildiği öğrenildi.
 
cankiri-serdarunlu-sozcu-resim-031.jpg
 
Evli olan merhum Serdar Ünlü'nün cenazesinin, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Sarıbabadaki aile mezarlığına defnedileceği bildirildi.
 
VALİ ÖZCAN'DAN SÖZCÜ18'E AÇIKLAMA
Akşam saatlerinde Ankara'dan Çankırı'ya dönen Vali Vahdettin Özcan yaşanan üzücü olayla ilgili olarak ilk değerlendirmesini Sözcü18'e yaptı. Vali Özcan "Zanlı ve suç aleti elimizde. Bundan böyle görevli kolluk kuvvetlerimizle birlikte benzer olayların yaşanmaması konusunda gereken tüm hassasiyetin gösterileceğinden emin olunmasını isterken, üzücü olayda hayatını kaybeden kardeşimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletirim" dedi. Özcan'ın konuyla ilgili olarak geniş bir açıklama yapacağını da sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
83 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler