Çankırılı avukatlar yeşil sahalara indi!

Çankırılı avukatlar yeşil sahalara indi!

Çankırı Barosu futbol takımı, Karadeniz Baroları Futbol Turnuvasından 4'üncü olarak döndü.

Çankırı Barosu futbol takımı, Samsun Barosunun ev sahipliğinde 1-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen Karadeniz Baroları Futbol Turnuvası'na katıldı.

Samsun Barosu Başkanı Nejat Anıl ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen Coşar’ın açılış konuşması ile başlayan turnuvanın ilk maçında Sinop Barosu ile karşılaşan Çankırı Barosu futbol takımı karşılaşmayı 3-0 kazandı. İkinci maçında da Rize Barosu'nu 5-2 mağlup etmeyi başaran Çankırı Barosu guruptan lider olarak çıkmayı başardı. Yarı final maçında ev sahibi Samsun Barosu ile karşılaşan Çankırı Barosu futbol takımı maçın ilk dakikasında öne geçmesine rağmen yaşamış olduğu sakatlıklar nedeniyle karşılaşmadan yenik ayrıldı.
 
Yarı final maçını kaybeden Çankırı Barosu futbol takımı 3'üncülük 4'üncülük maçında Samsun 19 Mayıs Stadyumunda turnuvanın güçlü takımlarından Çorum Barosu ile yapmış olduğu maçı 3-2 kaybederek turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.
 
Mücadele ettiği karşılaşmalarda başarılı bir grafik sergileyen Çankırı Barosu futbol takımı sayesinde Samsun’da Çankırı konuşuldu, Çankırı adı en iyi şekilde temsil edildi ve Barolar arasında da diyalogun geliştirilmesi sağlandı.
 
cankiri-avukatlarfutboltakimi-sozcu-resim-051.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler