Çankırıspor Kızılcahamam deplasmanında

Çankırıspor Kızılcahamam deplasmanında

Ligin ilk dört haftasında 3 puan alabilen Çankırıspor, puan ve puanlar hesabında.

Spor-Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ligin ilk 4 haftasında 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak taraftarını üzen Çankırıspor, pazar günü Kızılcahamamspor A.Ş. ile karşılaşacak. Kızılcahamam İlçe stadında saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı Sivas bölgesi hakemlerinden Adem Sarıtaş yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Ahmet Karapınar ve İlyas Emektar.

Yılmaz: "İyi oyun ve galibiyet hedefliyoruz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Çankırıspor'da, teknik direktör Hakan Yılmaz, iyi oyunlarını galibiyetle süslemek istediklerini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Yılmaz, pazar günü oynanacak Kızılcahamamspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getirerek, ''Geçtiğimiz hafta iyi oynadığımız halde kaybettiğimiz Eyüpspor maçını geride bıraktık. Yeni bir kadromuz var. Takımımız yavaş yavaş oturuyor. İyi oyunumuzu galibiyetle süslemek istiyoruz'' dedi.

Ligin devam ettiğini belirten Yılmaz, ''Geçmişi bir kenara bıraktık, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Futbolcularımız da bunun farkında. Ona göre mücadele ediyorlar'' ifadelerini kullandı.

Futbolculardan Kasım'ın hasta, Savaş'ın ise kasığında yırtık oluştuğunu söyleyen Yılmaz, oyuncuları Kızılcahamam maçına yetiştirmek için çalıştıklarını belirtti.

ozbey-kizilcahamam-resim-08.jpg

ÖZBEY: KAZANMAK İSTİYORUZ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kızılcahamamspor'un sportif direktörü Erkan Özbey, hafta sonu sahalarında oynayacakları Çankırıspor maçını kazanmak istediklerini söyledi..

Özbey, yaptığı açıklamada, pazar günü Çankırıspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını bildirdi.

Ligde elde ettikleri 3 galibiyet ve 1 beraberlikle puan cetvelinde ikinci sırada bulunduklarını hatırlatan Özbey, ''Takımımız lige iyi bir başlangıç yaptı. Hedefimiz, bu yakaladığımız havayı devam ettirmek. Taraftarımızın desteğiyle Çankırıspor'u yenmek istiyoruz'' dedi.

Erkan Özbey, alınan başarılı sonuçlarda ilçe halkının takıma gösterdiği desteğin büyük rol oynadığını ifade ederek, ''Taraftarımızın bu karşılaşmada da bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Tüm ilçe halkını maça bekliyoruz. Grubun sürpriz takımı olma hedefiyle çıktığımız bu yolda taraftarlarımızla kenetlenerek, hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Özbey, kulüp olarak kadınların ve çocukların maçları ücretsiz izleyebilmesi için karar aldıklarını, Çankırıspor maçıyla bu kararın uygulamaya geçirileceğini de sözlerine ekledi.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR

1461 Trabzon - Beypazarı Şekerspor
Ünyespor - Adana Demirspor
Eyüpspor - Adıyamanspor (seyircisiz)
Bandırmaspor - Körfez Futbol Kulübü
Mardinspor - Altınordu
Alanyaspor - Denizli Belediyespor
Kırklarelispor- Sarıyer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler