Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'dan 17'nci Kültür, Hayvancılık ve Bal Festivali'ne davet

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'dan 17'nci Kültür, Hayvancılık ve Bal Festivali'ne davet

Bu yıl 17'ncisi düzenlenecek olan Çerkeş Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali 2 Eylül Cumartesi günü 13:30 da festival çelenginin Atatürk anıtına konulmasıyla başlayacak.

BU yıl 17'ncisi düzenlenecek olan Çerkeş Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali 2 Eylül Cumartesi günü 13:30 da festival çelenginin Atatürk anıtına konulmasıyla başlayacak.

Gün içerisinde çeşitli etkinliklerle devam edecek olan festival programında yöresel Çerkeş Çiçek Balı yarışması ve yemek yarışması düzenlenecek. Bu yıl şap hastalığı nedeniyle hayvancılık yarışması düzenlenmeyecek. Festival programı kapsamında Çerkeş Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocukların ve yarışmalarda dereceye girenlerin hediyeleri verilecek. Aynı gün saat 19:00'da etkinlik alanında yapılacak olan açılış konuşmaları sonrası yöresel halk oyunları ve konserlerle devam edecek.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı heyecanlı ve görkemli festivale katılım için davet yaptı. Başkan Sopacı davetinde, "Müthiş bir heyecana hazır mıyız Çerkeş'im? 2 Eylül Cumartesi günü Pop müziğinin sevilen isimleri Demet Akalın, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'un sahne alacağı 17'nci Çerkeş Kültür, Hayvancılık ve Bal Festivalimize katılımınız bizleri onurlandıracaktır. Tüm hemşehrilerimiz festivalimize davetlidir." ifadelerine yer verdi.

17'nci Çerkeş Kültür, Hayvancılık ve Bal Festivali'ne yaklaşık 30 bin kişinin katılması bekleniyor.

festival-davet-hasan-sopaci-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler