Çerkeş, kapalı olimpik yüzme havuzuna kavuşuyor

Çerkeş, kapalı olimpik yüzme havuzuna kavuşuyor

Çankırı'nın son yıllarda adeta 'parlayan yıldız ilçesi' konumuna yükselen Çerkeş ilçesinde Belediye Başkanı Hasan Sopacı, 2019 yerel seçimlerinde seçmene verdiği 'kapalı yüzme havuzu' vaadini yerine getiriyor.

ÇERKEŞ Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın girişimleri sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle ilçede yapımına başlanan kapalı yarı olimpik yüzme havuzunun yıl sonunda inşaat çalışmaları tamamlanarak faaliyete geçmesi planlanıyor.

BAŞKAN SOPACI: YÜZME HAVUZUMUZ KIŞ AYLARINDA DA HİZMET VERECEK

İlçenin ilk yüzme havuzunu vatandaşlara kazandıracak olan Belediye Başkanı Hasan Sopacı, "Bazen bizler bile şantiyeye çevirdiğimiz ilçemizin dört bir yanında yapılan işlerimizi takip etmekte zorlanıyoruz. Ancak gece ve gündüz de olsa yoğun çalışma hızına yetişmek zorundayız. İlçemizin hak ettiği vizyon projelerin ve çalışmaların hayata geçtiğini, adım adım vücut bulduğunu görmek hem çalışma azmimizi arttırıyor hem de bizleri motive ediyor.

kapali-yuzme-olimpik-havuz-resim-044.jpg

Yüzme havuzunun sadece yaz aylarında değil kış aylarında da kullanıma uygun olacağını, gerek yüzme kursları için gerekse spor amaçlı olarak kullanılacak olan yüzme havuzu yaz ayları haricinde kış aylarında da ısıtmalı olarak hizmet vererek ilçedeki büyük bir eksikliğe cevap verecek.Yüzme havuzunda günlük spor ihtiyaçlarının yanında Çerkeş'in çocuklarına ve gençlerine yönelik verilecek profesyonel eğitimlerle geleceğin yıldız sporcularını da yetiştirmek hedefleniyor." dedi.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Belediye Başkanı Hasan Sopacı sözlerini "İlçemizdeki spor yatırımlarının hayata geçmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak’a, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu’na, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Murat Kocakaya’ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde tamamladı.

cerkes-kapali-olimpik-yuzme-havuzu-resim-05.jpg

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın seçim süresinde verdiği sözlerden birisi olan Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler