Çerkeş'de öğrencilerin yüzü Başkan Paşa ile güldü

Çerkeş'de öğrencilerin yüzü Başkan Paşa ile güldü

Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine sıcak asfalt atılması ile okul bahçesi toz ve topraktan kurtuldu. Öğretmen ve öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Çerkeş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince dün sabah saatlerinde başlayan Atatürk İlköğretim Okulu bahçesi sıcak asfalt çalışması akşam saatlerinde tamamlandı. Okul Bahçesinde yapılan çalışmayı yerinde incelemeye gelen Belediye Başkanı Hasan Sopacı’yı öğrenciler sevinçle karşıladı. Teneffüs zili ile okul bahçesine çıkan ve sıcak asfaltın üzerinde oyunlar oynayan öğrenciler Başkan amcalarına sarılarak teşekkür etti.

Okul bahçesine sıcak asfalt atan, öğrencilerin ayağını toz, toprak ve çamurdan kurtararak şahsa değil halka hizmet eden Belediye Başkanımız Hasan Sopacı yapmış olduğu açıklamada “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görmek bana ve ekibime yeter. 19 Mayıs Lisesi ve Namık Kemal İlköğretim Okulu alt yolu, Atatürk İlköğretim Okulu ve Çerkeş Anaokulu etrafına sıcak asfalt atarak okullar bölgemizin ulaşımına rahat bir nefes aldırdık. Bizden yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Değerli hemşerimiz Pursaklar Belediye Başkanımız Selçuk Çetin Beye ve ekibine, Sayın Kaymakamımız Cengiz Ünsal Beye ve Belediye qersonelime teşekkür ediyorum.” dedi.

asfalt-cankiri-cerkes-resim-11-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler