Çerkeş'e 250 milyon liralık bir yatırım daha

Çerkeş'e 250 milyon liralık bir yatırım daha

Çankırı'nın son yıllarda parlayan yıldızı haline gelen Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi'ne 250 çalışanın istihdam edileceği 250 milyon liralık bir yatırımın daha imzası atıldı.

ÇANKIRI'nın büyüyen ve gelişen Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıların gösterdiği ilgi her geçen gün giderek artıyor. Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Çerkeş OSB'ye 'yatırım' için müracaat eden BNM Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye üretimlerini gerçekleştirmesi için 30 bin m2'lik yer tahsisi yapan sözleşme firma temsilcisi ile Belediye Başkanı'nın attıkları imza ile yürürlüğe girdi.

Çerkeş OSB'de iki yıl içerisinde tamamlanacak olan 250 milyon liralık yatırım sonrasında işyerinde 250 kişinin istihdam edileceği öğrenildi.

BAŞKAN SOPACI: BÖLGEYE YATIRIMCININ TERCİHİ GİDEREK ARTIYOR

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı; "Çerkeş OSB olarak yatırımcı için önemli bir 'cazibe merkezi' haline gelmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Son olarak yaklaşık 10 milyon dolarlık bir yatırım anlaşmasına imza attık. En geç 2 yıl içerisinde tamamlanacak olan yatırım ile 250 kişiye istihdam yaratılacak. Bölgemize ve Çerkeş'imize hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler