Çerkeşli çocuklar 'tiyatro' ile buluştu

Çerkeşli çocuklar 'tiyatro' ile buluştu

Çerkeş Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 'kültür etkinlikleri' kapsamında Çerkeşli çocuklar tiyatro ile buluştu. Çerkeşli çocuklar, birbirinden renkli kostümleriyle birbirinden sevimli hayvanları canlandıran oyuncularla bir araya geldi.

ÇANKIRI'nın gözde ilçelerinden Çerkeş'de, Belediyenin gerçekleştirdiği 'kültür etkinlikleri' kapsamında Çerkeşli çocuklar 'tiyatro' ile buluştu. Çerkeşli çocuklar, birbirinden renkli kostümleriyle birbirinden sevimli hayvanları canlandıran oyuncularla bir araya geldi. Gerçekleştirilen etkinlikle Çerkeş, çocukların neşe dolu kahkahalarıyla çınladı.

Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı da katılarak çocukların mutluluklarına ortak oldu. Başkan Sopacı, bu tür tiyatro etkinliklerinin daha da artacağını ifade etti. Başkan Sopacı önümüzdeki aylarda Çerkeş Belediyesi Yüzme Havuzu’nun hizmete açılacağını çocuklara duyurarak Çerkeş’te çocuklarımızın yüzerek büyüyeceğini söyledi. Çerkeşli çocukların Başkan Sopacı’ya olan sevgisi tiyatro etkinliğinde bir kez daha görüldü. Çocuklar başkan amcalarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tiyatro etkinliğine yaklaşık bin kişi katılarak etkinlik 2 seans şeklinde devam etti.

cerkes-kultur-merkezi-tiyatro-gosterisi-resim-02.jpg

cerkes-kultur-merkezi-hasan-sopaci-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler