Çerkeşliler geleneksel 'halk iftarı'nda buluştu

Çerkeşliler geleneksel 'halk iftarı'nda buluştu

ÇERKEŞ Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel "halk iftarı"na yaklaşık 4 bin kişi katıldı. İftar programı nedeniyle yeni hizmete açılan Kültür Merkezi'nin 2 salonu ve fuaye alanı tamamen doldu.

ÇERKEŞ Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel 'halk iftarı'na yaklaşık 4 bin kişi katıldı. İftar programı nedeniyle yeni hizmete açılan Kültür Merkezi'nin 2 salonu ve fuaye alanı tamamen doldu. Çerkeşliler'in aynı sofrada iftar açtığı programda, ilahiler söylendi.

İftar programına başta Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan olmak üzere; AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Çardaklı Belediye Başkanı Osman Yılmaz, Şehit ve Gazi aileleri ile çok sayıda Çerkeşli vatandaşlar katıldı.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, vatandaşlarla gönül sofrasında birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

cerkes-iftar-hasan-sopaci-resim-02.jpg

Başkan Sopacı iftardan sonra yaptığı konuşmada, "Mübarek Ramazan ayında birlik beraberlik adına düzenlediğimiz iftar soframıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız duaları kabul etsin. Böyle bir akşamda sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. İlçemizde devam eden çalışmalarımız hepinizin malumu. AK Partili bir belediye başkanı olarak yapmış olduğumuz her çalışmada bizden desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çankırı milletvekillerimiz Sn. Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Sn.Salim Çivitcioğlu beye şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Mevlam dirliğimizi birliğimizi bozmasın" dedi.

İftar programı hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

cerkes-iftar-resim-01.jpg

iftar-resim-01.jpg

cerkes-halk-iftari-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler