Çerkeş'te iki araç kafa kafaya çarpıştı: 2'si ağır 6 yaralı

Çerkeş'te iki araç kafa kafaya çarpıştı: 2'si ağır 6 yaralı

Çerkeş-Ankara karayolu Karga köyü yakınlarında meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2'si ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı. Ağır yaralılar için olay yerine ambulans helikopter geliyor...

EDİNİLEN son dakika bilgisine göre Çerkeş - Ankara karayolunun 10'uncu kilometresinde 34 HN 39 26 plakalı araç ile plakası tespit edilemeyen diğer araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpışan araçlardan biri yoldan çıkarak tarlaya savrulurken, diğer araca seyir halinde olan başka bir araç çarptı. Yaşanan zincirleme kazada 2'si ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Kaza ihbarı sonrasında olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ile Çerkeş Belediyesi'ne ait itfaiye ekibinin müdahaleleri ile yaralılar Çankırı Devlet Hastanesi'ne nakledilirken 2 ağır yaralı için Ankara'dan ambulans helikopter talep edildi.

YAPIMI BİR TÜRLÜ BİTMEYEN YOL KAZALARA NEDEN OLUYOR

Öte yandan kazanın yaşandığı karayolu, iki kez ihalesi yapılmış olmasına karşın henüz tamamlanmış değil.

VALİ YARALILARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, bugün Çerkeş ilçemizde meydana gelen trafik kazası sonucu yaralanarak Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

cerkes-kaza-6-yarali-resim-0122.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler