Çerkeş'ten deprem bölgesine 17'nci yardım TIR'ı yola çıktı

Çerkeş'ten deprem bölgesine 17'nci yardım TIR'ı yola çıktı

Deprem bölgesine yardım kapsamında vatandaşlar bebek bezi, battaniye, elektrikli ısıtıcı, temizlik ürünleri, kuru gıda ve birçok malzemeyi yardım toplama merkezi olan Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi'ne ulaştırmaya devam ediyor.

ÇANKIRI'nın Çerkeş ilçesinde vatandaşlar deprem bölgesinde yaşayan insanlarımıza yardım için seferber olmaya devam ediyor. Salı günü Çerkeş’ten yola çıkan 8 TIR gıda ve iş makinesi yükle Kahramanmaraş’ın Ekinözü ve Elbistan ilçesine ulaştılar ve enkaz kaldırma çalışmalarına katıldılar.

Bugün yine 4 TIR gıda malzemesi, ısıtıcı, odun sobası, kömür ve iş makinesi yükleriyle Çerkeş'ten ayrıldı.

Deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza destek kapsamında Çerkeşliler, bebek bezi, battaniye, elektrikli ısıtıcı, temizlik ürünleri, kuru gıda ve birçok malzemeyi yardım toplama merkezi olan Belediye Kültür Merkezi'ne ulaştırmaya devam ediyorlar.

Yaşanılan gelişmelerle ilgili olarak Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı; "Türkiye'mizin başı sağolsun. Geride bıraktığımız 3 günde ben şuna inandım ki Türk milletinin başaramayacağı hiçbir şey yok. Bu deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan yaralılarımıza sağlık diliyorum. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Devletimiz deprem yerinde. Tabii bize düşen de hem belediyeler hem Çerkeş halkı hem bütün Türkiye halkı olarak el ele, gönül gönüle vermektir. Çerkeş’ten bugün de 4 yardım TIR'ımız yola çıktı. Toplamda 17'nci yardım TIR'ımızı gönderdik. Belediyemiz Kültür Merkezi'nde Çerkeşli duyarlı vatandaşlarımızın yardımlarını toplamaya devam ediyoruz. Millet olarak el ele verip tüm yaralarımızı saracağız." dedi.

cerkes-yardim-merkezi-resim-0001.jpg

cerkes-kultur-merkezi-yardim-toplama-alani-resim-022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler