CHP Çerkeş Belediye Başkan adayı Elvanağacı: Çerkeş'te halkla bütünleşeceğiz

CHP Çerkeş Belediye Başkan adayı Elvanağacı: Çerkeş'te halkla bütünleşeceğiz

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Çerkeş Belediye Başkan adayı Cengiz Elvanağacı, yaptığı yazılı açıklamada Çerkeş’i yaşanabilir bir ilçe yapmak adına çalışacaklarını belirterek "İnşallah bu seçimi kazanacağız" dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Çerkeş Belediye Başkan adayı Cengiz Elvanağacı, Çerkeş’i yaşanabilir bir ilçe yapmak adına çalışacaklarını belirterek, "Biz Çerkeş’te ezen olmayacağız. Halkla bütünleşen olacağız rant değil karşımızda halk olacak. İnsanüstünden hareket edeceğiz." dedi.

CHP Çerkeş Belediye Başkan Adayı Cengiz Elvanağacı, yaklaşan yerel seçimler öncesi projelerini ve seçim çalışmalarını anlattı.

Çerkeş’in üretim ve hayvancılık noktasında en üst noktada olan bir yer olduğunu ifade eden Elvanağacı, "Üretimde ciddi anlamda sıkıntılar var bizin en fazla aldığımız şikayet üretimle ilgili oluyor. Bizim burada en halka en büyük desteğimiz üretimle olacak. Biz Çerkeş’e süt tesisi kuracağız. Vatandaş dışarıdan süt alımını beklemeyecek. Vatandaş gelecek süt tesisini sütünü verecek hem dar gelirli kazanacak hem de üreticimiz kazanacak. Biz bunun önünü açacağız. Tesislerimizde bunu işleyeceğiz." dedi.

"BİZDE TORPİL DEĞİL LİYAKAT OLACAK"

Çerkeş’i güneş enerjisi ile donatacaklarını ve belediye işe alımlarında liyakattan ayrılmayacaklarını söyleyen Elvanağacı, "Güneş enerjisi varken Çerkeş enerji ve elektrik noktasında çok yüksek para ödediği için biz bunun içinde bir plan düşündük. Güneş enerjisi ile Çerkeş’i donatacağız. 3 yıl içerisinde Çerkeş’te enerjiyi tamamen güneşten alacağız. Belediyede işçi alımlarında hiçbir işçiyi göz ardı etmeden işçi alımlarında hiçbir zaman torpil değil liyakat olacak. Belediyemizde şeffaflık olacak. Halkımız şeffaf bir şekilde belediyede ne yapıyoruz mutlaka bunları görecek." diye konuştu.

"ÇOCUKLARIMIZ OKULDA AÇ KALMAYACAK"

Öğrencilere yönelik projelerinden bahseden Elvanağacı sözlerini "Ana sınıfı ve ilköğretim öğrencilerine süt dağıtımı yapacağız. Dar gelirli öğrencilerimiz ve çocuklarımız sabah erken gittiği zaman gelişimlerinin sağlanması için kahvaltı vereceğiz. Bunun yaparken de süt üreticimiz kazanacak bizlerde kazanacağız. Üniversite öğrencilerimizi bir ticarethane olarak görmeyeceğiz. Bir öğrencinin mutlu olması bizim mutluluğumuzu daha da artırıyor. Öğrenciyi biz ticarethane olarak görürsek öğrencinin önünü açamayız. Bugün öğrencinin önünü açmak için iyi çalışacağı, kalacağı, yiyecek ve içeceklerinin oluşması gerekiyor." diyerek sürdürdü.

"KARŞIMIZDA RANT DEĞİL HALK OLACAK"

Çerkeş’te ezen olmayacaklarını aktaran Elvanağacı sözlerini; "Halkla bütünleşen olacağız rant değil karşımızda halk olacak. İnsan üstünden hareket edeceğiz. Çerkeş’in gelişmişliği çok düşüş seviyede daha iyi bir şehirleşme hem üretime yönelik, üretim sahalarını ilçenin dışına çıkarmak, üretim sahalarını ilçenin dışına çıkarırken de ilçeyi de yaşanabilir bir ilçe haline getirmek hedefimizdir. Biz Çerkeş’i örnek bir ilçe yapacağız. İnşallah bu seçimi kazanacağız" diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler