Demet Akalın korkuttu!

Demet Akalın korkuttu!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bulunan şarkıcı Demet Akalın, bir gece kulübünde verdiği konser öncesi, gazetecilere gıdadan zehirlendiğini söyledi.

İki günden bu yana çok hasta olduğunu belirten Akalın daha sonra çıktığı sahnede 2 saat süreyle sevilen şarkılarını söyledi.
 
Bodrum İlçesi Torba Mahallesindeki villasında tatilini sürdüren Demet Akalın, Gümbet Beldesi’ndeki Club Dedikodulu Plus’ta vereceği konserden önce gazetecilerle sohbet etti. Akalın, gıdadan zehirlendiğini bu nedenle çok kötü iki gün yaşadığını ifade etti. Akalın, şöyle konuştu:
 
"İki gün önce serum yedim. Biraz hastayım ama bu gece idare edeceğiz. Yediğim yemeklerden dolayı zehirlenmişim. Bilmiyorum ne dokundu ama çok kötü iki gündü."
 
Kilo aldığı iddiaları hatırlatılan Akalın, geçen yıla göre 7 kilo verdiğini ve tarçın diyetine devam ettiğini bildirdi.
 
Sohben ardından sahneye çıkan Akalın, kendini izlemeye gelen yaklaşık 2 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı. ’Evli mutlu çocuklu’, ’Çanta’ ve ’Türkan’ gibi sevilen söyledi. Demet Akalın’ı dinlemeye gelenler arasında İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ve Akalın’ın eşi Okan Kurt’un da olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler