Otomobilde baba cinneti

Otomobilde baba cinneti

Sivas'ın Gemerek ilçesinde hareket halindeki özel otoda yaşanan olay, duyanları şaşkına çevirdi.

Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 50 yaşındaki baba, hareket halindeki aracın içinde önce direksiyondaki oğlununa, sonra da diğerine silahla ateş ettikten sonra kendi kafasına sıktı. Baba ve bir oğlu öldü, diğeri ağır yaralı
 
Sivas'ın Gemerek ilçesinde, hareket halindeki otomobilin arka koltuğunda oturan memur emeklisi Faysal Akbulut (50), 21 yaşındaki oğlu Seyfettin ve 15 yaşındaki oğlu Semih’i tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Baba ve büyük oğlu Seyfettin Akbulut olay yerinde ölürken, Semih Akbulut ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
 
ÖNCE DİREKSİYONDAKİNE, SONRA DİĞERİNE
Olay, dün akşam Gemerek ilçesi Ali Kemal Efendi Mahallesi Tuğsan Caddesinde meydana geldi. Faysal Akbulut ve oğulları Seyfettin ve Semih Akbulut’un içinde bulunduğu hareket halindeki otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Silahını çeken Faysal Akbulut, üzerindeki tabanca ile önce otomobili kullanan oğlu Seyfettin'e, ardından diğer oğlu Semih’e birkaç el ateş ettikten sonra silahı başına dayayarak intihar etti. 
 
Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çıktıktan sonra yol kenarındaki bir istinat duvarına çarparak durdu. Olayın haber verilmesi üzerine otomobilde yapılan incelemede Faysal Akbulut ile büyük oğlu Seyfettin Akbulut’un öldüğü belirlendi. 
 
AĞIR YARALI OLARAK ÇIKARILDI 
Ağır yaralı olarak araçtan çıkarılan Semih Akbulut ise, olay yerindeki ilk müdahale ardından ambulansla Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Akbulut’un hayati tehlikeyi atlatamadığı açıklandı.
 
Ölen Faysal Akbulut ile büyük oğlu Seyfettin Akbulut’un cesetleri otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirildi.
 
fft2mm2862168.jpg
 
"PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU"
İki oğluna ateş ettikten sonra intihar eden Faysal Akbulut’un psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ve bu nedenle 4 yıl önce rapor alarak emekli olduğu bir süreden beri tedavi gördüğü belirtildi. Akbulut’un dün akşam çocuklarına "Arabayla birlikte dolaşalım" dediği ve Seyfettin’i şoför koltuğuna, Semih’i ise ön koltuğa oturttuğu ve kendisinin de arka koltuğa oturduğu, ardından da silahını çektiği ifade edildi. Faysal Akbulut’un öldürdüğü ve yaraladığı iki oğlu dışında bir kızı bulunuyor. Olayla ilgili Gemerek Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler