Duvara bakamıyorum ki, kusacağım geliyor

"Duvara bakamıyorum ki, kusacağım geliyor"

Çankırı Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölümü ve 30 numaralı hasta yatağında yatan hastanın sözleri...

Çankırı Devlet Hastanesi'nde yaşanan ve "bu kadarına da pes" dedirten görüntü zincirine bugün de 3 video ile devam ediyoruz.

Birinci videomuzda yeralan görüntüler karşısında şaşkına düşen hastane yönetimi ve çalışanları, adeta "tek cephe" haline dönüşerek, görüntülerin yıllar öncesine dayandığı iddiası ile birlikte "yalan haber" iftiralarına kadar yol aldılar.

SKANDAL GÖRÜNTÜ - 2

SKANDAL GÖRÜNTÜ - 3

SKANDAL GÖRÜNTÜ - 4

Sözcü18 Haber Merkezi'ne günler öncesi ulaşan görüntüler üzerinde yaptığımız çalışma sonucu, elimizdeki görüntülerin Çankırı Devlet Hastanesi olduğunun ötesinde, Şubat 2011 tarihli olduğunu da teyit ettik.

Bütün bunların yanında, yayınladığımız haberle ilgili öylesine absürd yorumlar aldık ki, bu satırlarda bu yorumlarla ilgili düşünce belirtmeye dahi gerek görmediğimizin bilinmesini isteriz.

BUGÜNKÜ GÖRÜNTÜ
Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi görmekte olan yaşlı teyzemiz (ismi tarafımızda mevcut) hastanenin Kardiyoloji servisinde 30 numaralı yatakta tedavi görüyordu. Ve çok ilginçtir, yattığı yatağın altında yıllardır açık bulunan kanalizasyonun kokusundan şikayet ediyor!

Görüntülerden de izleyeceksiniz, mevcut oda (tahminimiz odur ki, projede tuvalet) çok önceden tuvalet olarak kullanılan mekan üzerine tanzim edilmiş!

Ve bu değişiklik de öylesine derme çatma yapılmış olmalı ki, yatağın altında, bir parça fayansı kaldırdığınızda (görüntülerin çekiminden kısa bir süre sonra o fayans kaldırılmış!) altından gelen koku, önce hasta odasında sonra da koridorda diğer kokulara karışmakta!

Çankırı Devlet Hastanesi'nde aylardır yaşanan kötü manzara insanın kanını donduracak cinsten!

Ve böylesi bir manzara içerisinde tedavi gören hastalar halen oradalar.

Bütün bunlara karşın hastanedeki durumun aksini iddia eden belirli bir zevat da karşımızda!

Sözü daha fazla uzatmadan başta İlin valisi olmak üzere, Sağlık Bakanlığı yetkililerini göreve davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler