Erol Köse, haciz iddiasına yanıt verdi

Erol Köse, haciz iddiasına yanıt verdi

Hafta içi her sabah Kanaltürk'te ekrana gelen 2. Sayfa programına telefonla bağlanan ünlü yapımcı Erol Köse, hakkında çıkan haciz haberleriyle ilgili iddialara cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'in "Hastalığım sırasında dostumu düşmanımı tanıdım. Vurulduğum gün bana haciz yolladılar" diyerek sözünü ettiği kişinin yapımcı Erol Köse olduğu söyleniyordu. Hacize neden olan olayın ise; ikili arasındaki yapılan albüm anlaşması olduğu iddia edilmişti.

Hakkında çıkan bu haberler üzerine 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Erol Köse, iddiaları şu cümleler ile yalanladı: "Hacizi ben göndermedim. Bu adam iyileşmeden neden dışarı çıkmasına izin veriyorsunuz? Bu adamın ruh hali kendi başına karar verecek durumda değil. İbrahim Tatlıses ağlarken ben de ağladım, Tatlıses'i çevresi bu hale getirdi. Çevresindeki insanlar "Yok Erol Köse haciz yolladı yok şöyle yok böyle" diyor. Bunları geçin. İbrahim Talıses'in dağa taşa borcu olduğunu herkes biliyor. İbrahim'in hatası olmasa mahkeme haciz kararı çıkartır mıydı? Üzüntüden sesim titriyor. İbrahim Tatlıses'in ruh sağlığı toplum içine çıkacak gibi değil, çevresindekiler İbo'yu karanlık bir noktaya götürüyor."

"GEREKİRSE ÇANTASINI TAŞIRIZ"

Erol Köse'ye yöneltilen "Siz dostken nasıl düşman oldunuz?" sorusu üzerine Köse, "Ben düşman felan değilim. İbrahim Bey'in biz de emeği vardır. Gerekirse çantasını taşırız." yanıtını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler