Evren'in cenazesinde olay!

Evren'in cenazesinde olay!

12 Eylül'ün kudretli lideri tek başına...

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in naaşı, askeri cenaze aracıyla GATA'dan alınarak Genelkurmay Başkanlığına götürüldü. Törene katılım azdı. Sivil olarak sadece ailesi vardı.

12 Eylül askeri darbesinin lideri ve 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, bugün son yolculuğuna resmi devlet töreni ile uğurlanıyor.

Cenaze aracına, polis ve askeri araçlar ile Evren'in yakınları eşlik etti.

Evren'in cenazenin GATA'dan götürülüşü sırasında çevrede güvenlik önlemleri alındı, çevik kuvvet ekipleri de hastane çevresinde hazır bulundu.
 
SON KEZ DARBE KARARINI ALDIĞI YERDE
GATA'daki törenin ardından naaşı alınan Kenan Evren için ikinci tören Genelkurmay Başkanlığı'nda düzenlendi. Oldukça az bir katılımın olduğu gözlenen törende subaylar ihtiram nöbeti tuttu. Evren'in töreninde sivil olarak yalnızca ailesinin olduğu göze çarptı.

İKİ ÇELENK!
Kenan Evren’in naaşını taşıyan araç, cenaze namazının kılınacağı Ahmet Akseki Camisi’ne getirildi. Camide devletin temsilen sadece Türk Silahlı Kuvvetleri ile Milli Savunma Bakanlığı’nın çelenklerinin olması dikkat çekti.

CENAZEDE OLAY ÇIKTI!
Cenaze namazı kılınırken imam helallik isteyince iki kadın “haram olsun” diye bağırdı. Kadınlar görevliler tarafından cami dışına çıkarıldı. Bu arada cenaze arabasının geçişinde de bir şahıs “Yuh olsun” diye bağırdı. Kimliği henüz öğrenilemeyen iki kadınla bir erkek şahıs gözaltına alındı.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler