FLAŞ! Ilgazda yeniden Cevdet Çetin mi?

FLAŞ! Ilgaz'da yeniden Cevdet Çetin mi?

AK Parti'de ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının beklendiği şu günlerde Ilgaz için flaş bir gelişme yaşanıyor.

AK Parti'de ilçe belediye başkan aday adaylarının açıklanacağı şu günlerde parti tabanında bekleyiş tüm heyecanıyla sürerken, Ilgaz Belediye Başkan adaylığı için sürpriz bir isim yeniden gündeme taşındı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Belediye başkan adaylığı için 5 aday adayının yarıştığı Ilgaz'da öne çıkan Mehmed Öztürk ve Halit Uğurlu isimleri tartışılırken gündeme Cevdet Çetin bombası düştü.

Bölge milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filizle birlikte İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun Ilgaz adayının tespiti konusunda mutabık kalamayışı; AK Parti Genel Merkezi'nde yeni bir değerlendirmeyi ortaya çıkardı. Genel Merkez'de son 72 saatte Ilgaz adayı ile ilgili geliştirilen senaryoda 'Mehmed Öztürk ya da Halit Uğurlu konusunda tartışma bu derece uzun sürüyorsa, biz de mevcut başkan Cevdet Çetin ile bir dönem daha devam etme kararı alalım" görüşünün ağır bastığı öğrenildi.

İLÇE ADAYLARI 25 ARALIK'TA AÇIKLANABİLİR
Öte yandan Çankırı Belediye başkan adayını açıklayan AK Parti'de gözler ilçe ve 3 belde belediye başkan adayının belirlenmesine çevrildi.

Elde edilen bilgilere göre AK Parti'de Eldivan'da Hüseyin Kantaş, Korgun'da Halil Öz, Kızılırmak'da Bayar Soysal, Şabanözü'nde Ali Çapcı ve Orta'da Recep Koçak'ın aday olarak açıklanmasına kesin gözüyle bakılırken; Kurşunlu'da Şakir Kaymak ve Ruhi Şeker, Çerkeş'te Mehmet Kiraz ve Hasan Sopacı'nın isimleri öne çıkmış durumda.

AK Parti'de belirsizliğin öne çıktığı ilçeler arasında başta Yapraklı olmak üzere, Atkaracalar ve Bayramören'i saymak mümkün.

Çankırı ilçe ve belde belediye başkan adaylarının 25 Aralık'ta açıklanabileceği gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
59 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler