FLAŞ! MHPden Ortaya çıkarma!

FLAŞ! MHP'den Orta'ya çıkarma!

Kurşunlu, Çerkeş Belediye Başkanları ile Ilgaz Belediye Başkan adayı Arif Çayır, Orta'ya çıkarma yaptılar.

MHP'nin Belediye Başkan adayları Orta'ya çıkarma yaptı. Başta MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı olmak üzere, Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, Ilgaz Belediye Başkan adayı Arif Çayır, ÇANFED Kurucu Başkanı ve MHP'nin Kurşunlu kontenjan adayı Ömer Özenç, Yaylakent belde Belediye Başkanı Mustafa Kuvvetliışık ile Çavundur belde belediye başkanı Bayram Yukarıdere Orta'ya gelerek MHP'nin adayı Ömer Bezci'ye destek verdiler.

Orta Belediye Başkanı Recep Koçak'ı da ziyaret eden MHP'li belediye başkan ve başkan adayları Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

HEYET, ORTA ADAYI BEZCİ'NİN BABASI İÇİN OKUTULAN
MEVLİDİ ŞERİF'E KATILDI

MHP heyeti Orta Belediye Başkan adayı Ömer Bezci'nin babasının ölümünün 4'üncü yılına ithafen okutulan mevlidi şerif törenine katıldıktan sonra ilçe binasında düzenlenen partiiçi toplantıya katıldı. Toplantıya MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır olmak üzere, Çankırı Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın ve il genel meclisi grup başkanvekili Tevfik Rüştü Özgür de bulundu.

cankiri-orta-mhpheyeti-ibrahimdogu-omerozenc-sozcu-resim-1222.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
50 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler