Halit Tosyalıoğlu vefat etti

Halit Tosyalıoğlu vefat etti

Çankırı eski İl Milli Eğitim Müdürü, İl Özel İdaresinde Genel Sekreterlik görevlerinde bulunan ve son olarak 'Genel Sekreter Yardımcısı' olarak görev yapan Halit Tosyalıoğlu tedavi gördüğü Ankara Onkoloji Hastanesi'nde dün akşam saatlerinde vefat etti.

BAŞTA Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdürlüğü olmak üzere İl Özel İdaresi'nde Genel Sekreterlik görevlerinde bulunan ve son olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Halit Tosyalıoğlu (61) tedavi gördüğü Ankara Onkoloji Hastanesinde dün akşam saatlerinde vefat etti.

Merhum Tosyalıoğlu’nun naaşı 26.11.2023 Pazar günü (bugün) Ilgaz ilçesi Merkez Camisinde kılınacak öğle namazı sonrasında aile kabristanında toprağa verilecek.

HALİT TOSYALIOĞLU KİMDİR?

1961 Çankırı - Ilgaz doğumlu olan Halit Tosyalıoğlu memuriyete 15 Aralık 1980 yılında Gümüşhane Merkez Atatürk İlköğretim Okulu'nda 'öğretmen' olarak başladı.

Uzun yıllar öğretmenlik ve idarecilik yapan Tosyalıoğlu, 23 Eylül 2003 tarihinde Çankırı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine, 16 Şubat 2012 tarihinde de Çankırı İl Sosyal Etüt ve Projeler Projeler Müdürlüğü görevine getirildi. Sonrasında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve son olarak da 'İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı' görevlerinde bulunan Halit Tosyalıoğlu, 2'si kız 3 çocuk babasıydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler