Hasan Sopacı, Karayolları Genel Müdürü'nün kapısında!

Hasan Sopacı, Karayolları Genel Müdürü'nün kapısında!

Çerkeş-Kızılcahamam karayolunda yaşanan ve 7 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kaza sonrası, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, karayolundaki eksikliklerin tamamlanması adına Karayolları Genel Müdürü'nın kapısına kadar gitti...

GEÇTİĞİMİZ günlerde Çerkeş'de 7 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kaza sonrası yaşanan 'siyasi' hareketlilik hız kesmeden devam ediyor.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, dün Ankara'da Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen'i makamında ziyaret etti. Genel Müdür Gülşen'le bir saatten fazla süren karşılıklı görüşmede Başkan Sopacı, Çerkeş-Kızılcahamam yolunun tehlike arz ettiğini yolun çift şeritli hale getirilmesini istediklerini belirtti.

hasan-sopaci-ahmet-gulsen-resim-01.jpg

Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen de Başkan Sopacı'nın bu talebine "İhale aşamasına kadar güzergahta yeni kazalara meydan vermeme ve seyahat edenlerin can güvenliğini sağlama adına gereken çalışmaları bizler kendi bünyemiz içerisinde yapalım. Yapılacak ihale ile de sorunu kalıcı olarak çözelim" teklifiyle yanıt verdiği öğrenildi.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

cerkes-karayolu-calisma-resim-03.jpg

Öte yandan yaşanan son kazadan sonra olay yerine gelen Karayolları 15. Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan ile Başkan Hasan Sopacı'nın görüşmeleri sonrasında Çerkeş-Kızılcahamam yolu üzerinde çalışmalar başladı. Başkan Sopacı çalışmalarla ilgili olarak; "Karayolları Genel Müdürü Sayın Ahmet Gülşen ile yaptığımız görüşmede, 'Biz Çerkeş Çevre yolundan başlayalım. Buradan Işık Dağı'na kadar kısmı tamamlayalım' dedi. Bölge müdürümüz de kaza sonrası olay yerine geldiğinde çalışmalara başlanacağını söylemişti. Dediği gibi de oldu. Hafta içinde Karayolları ekipleri yolda çalışmalarına başladı. İhale de gerçekleşirse Çerkeş-Kızılcahamam karayolunda mevcut problemler ortadan kalkacak ve vatandaşımız güzergah üzerinde güvenli seyahatini yapabilecek" dedi.

cerkes-karga-koyu-karayolu-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler