Hayrettin Çelikten ve Oğuz Ak gözaltına alındı

Hayrettin Çelikten ve Oğuz Ak gözaltına alındı

Çankırı'da sıcak gelişme

FETÖ soruşturması kapsamında Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ile Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak gözaltına alındı.

Darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında  polis ekiplerince Çankırı Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ile Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak'ın ev ve iş yerlerinde arama başlatıldı. Aramanın tamamlanmasının ardından Çelikten ile Ak gözaltına alınarak Çankırı Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Operasyon kapsamında Oğuz Ak'ın kardeşi Ömer Ak da gözaltına alınırken, kentte bazı iş adamlarının evinde ve iş yerinde de arama yapıldığı öğrenildi.

FLAŞ... FLAŞ... İDRİS ŞAHİN'E GÖZALTI

İBRAHİM KARATAŞ DA GÖZALTINA ALINLAR ARASINDA
Polisin sabahın erken saatlerinde başlattığı FETÖ operasyonu kapsamında Başkent Mobilya - İbrahim Karataş ile Karataş Kuyumculuk'un muhasebe elemanının da gözaltına alındığı bildirildi.

Çankırı'da yapılan operasyonun gün boyu süreceği de gelen bilgiler arasında.

BURAK KIRIKER'E GÖZALTI
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre gözaltına alınanlar arasında işadamı Burak Kırıker'in de gözaltına alındığı, Tuna Market'in sahibi Levent Tuna'nın da gözaltı listesinde yer aldığı ancak kendisinin kayıtlı adreste bulunamadığı öğrenildi.

ÇANKIRI'DA 24 İSME FETÖ GÖZALTISI - TIKLA

AKÇAKAYA İNŞAAT'IN ORTAKLARINDAN KASIM AKÇAYA'YA GÖZALTI
Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince bu sabah gözaltına alınanlar arasında Akçakaya İnşaat'ın ortaklarından Kasım Akçaya da bulunmakta. Akçakaya'nın evinde yapılan arama sonrası polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

BÜYÜK OTEL ORTAKLARINDAN AHMET YAĞCI DA GÖZALTINDA
Çankırı'daki FETÖ operasyonu dalgası Büyük Otel ortaklarından Ahmet Yağcı da polis tarafından gözaltına alınanlar listesinde.

30'A YAKIN İSİM GÖZALTINDA
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nün şu saatlere kadar yaklaşık 30 isme gözaltı kararını uyguladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler