İbrahim Yayla MHP Bornova'ya aday

İbrahim Yayla MHP Bornova'ya aday

İzmir Çankırılılar Derneği Başkanı Av. İbrahim Yayla, MHP Bornava İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İzmir Çankırılılar Derneği (İZÇANDER) Başkanı Av. İbrahim Yayla, 15 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan MHP 11. Bornava İlçe Kongresine başkanlık için aday olduğunu açıkladı. MHP Bornova İlçe binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında Av. İbrahim Yayla adaylık açıklamasında şunları kaydetti:

"Değerli İlçe Başkanım, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Bornava Ülkü Ocakları Başkanım, çok kıymetli dava arkadaşlarım, dostlarım ve teşrifleriyle bizleri onurlandıran değerli basın mensubu kardeşlerim. 18 Ocak 2015 tarihinde, partimizin Bornova ilçe başkanlığı için yapılacak 11. Olağan Genel Kurulunda ilçe başkan adayı olduğumu açıklamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Demokratik sistemde egemenliğin yegane sahibinin millet olduğuna, siyasi iktidarların meşruiyet kaynağının milli iradeye dayandığına inanan bir kardeşiniz olarak, demokratik sistemin en önemli organlarından biri olan siyasi partilerin, meşruiyet kaynaklarından birinin de teşkilatlar olduğunu belirtmek isterim.

Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin de belirttiği gibi; Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlardan oluşmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin asıl gücü de teşkilatlardan gelmektedir. Teşkilatlar ne kadar demokratik ve katılımı yükek olursa Milliyetçi Hareket Partisi de o kadar güçlü olmaktadır.
Ülkemizin yıkılmayan son kalesi olan, var olduğu müddetçe; bölücülere, ihanet şebekelerine, hırsızlara ve yolsuzlara aman vermeyecek tek parti olan Milliyetçi Hareket'in hem İzmir'de hem de Türkiye genelinde iktidar olması için teşkilatlarımıza büyük görevler düşmektedir.

Benim de bu davada, bugün burada bulunmamın en büyük amacı budur arkadaşlar.

Genel Merkezimizden bildirilen 25 Ekim 2014 tarihli genelge uyarınca, tüm teşkilatlarımız kongre dönemine girmiştir. Zira önümüzde 2015 yılı genel seçimleri bulunmaktadır. AKP'nin ihanet politikalarına dur diyebilmek için iktidar olunması gerekmektedir. 2015 yılı genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni en üst noktaya taşımak için ilçe kongrelerinden başlamak üzere il kongrelerinin düzenlenmesine karar verilmiştir.

Türk milletinin, Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarına ihtiyacı vardır. Bu karar doğrultusunda tabandan gelen sese de kulak vererek, teşkilatımızı daha da güçlendirmek, tabana yayılmak ve Milliyetçi Ülkücü Türkiye'ye ulaşmak için Bornova ilçe başkanlığına adaylığımı ilan etmiş bulunuyorum. Bornava'da güçlü, dinamik ve etkili bir yönetim anlayışı ile çalışarak, öncelikle birlik ve beraberliğimizi daim kılacak ve partimizi lider parti yapacağız.

Cennet mekan Başbuğumuz sayın Alparslan Türkeş'in 9 ışık adlı doktrininden asla taviz verilmeyecektir. Milliyetçilik anlayışımız, ülkücü duruşumuz ve ahlaki yapımız gereği; toplumun içinde, ilimin peşinde, hürriyetimizden ve şahsiyetimizden ödün vermeden, köylünün yanında, gelişime aç, halkımıza gönlünü açmış, çağın gereklerini yerine getiren bir çizgimiz olacaktır.

Ben ve yönetimimin seçilmesi halinde, İl Başkanımız sayın Necat Karataş'ın da belirttiği gibi; mahalle mahalle, sokak sokak,e v ev dolaşılarak sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik  gönül bırakmayacağız. AKP'nin ihanet politikalarını, CHP'nin AKP'den  farksız olarak uyguladığı belediyecilik anlayışını anlatacağız, çözüm yollarımızı projelerimizi sunacağız, üye kayıtlarımızı hızla devam ettireceğiz, partimiz teşkilatını iktidara hazır hale getirmek için elimizle, yüreğimizle çalışacağız. Kalbi vatan, bayrak ve Atatürk sevgisiyle dolu, bozkurt yürekli yiğit, cesur, mert gönüldaşlarımızla yılmayacağız, çalışacağız ve de başaracağız.

İlçemizden başlayarak 'Lider ülke Türkiye' hedefine yürümeye kararlı olan tüm milliyetçi ruha sahip Bornavalılar'ı bizzat varlıkları, fikirleri ve duaları ile hareketimize katılmaya ve katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

Değerli Arkadaşlar;

Bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görevler yapmış kardeşinizim.

Bornava MHP ilçe yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkan yardımcılığı,

İzmir MHP il yönetim kurulu üyeliği ve seçim işleri komisyonu başkanlığı görevlerinde bulundum.
Ayrıca, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkanlık ve yöneticilik görevlerinde bulundum ve bulunmaktayım.

Kıymetli Ülküdaşlarım;

Bugün geldiğimiz noktada; ülkemizin şartlarını da göz önüne alarak, her milliyetçi ruha sahip kardeşimizin elini taşın altına sokması gerektiğine inanıyorum.

Bu nedenle;

Milliyetçi Hareket Partisi'ni yapılacak olan 2015 genel seçimlerinde İzmir'de hak ettiği yere getirebilmek için,

Camiamızda birlik ve beraberliği yeniden tesis edebilmek için,

Dayanışma ruhunu yeniden canlandırmak için,

Bölmeden,

Ötekileştirmeden,

Ayırt etmeden,

İzmir ve ülkemiz için çalışacağımızı bir kez daha hatırlatıp, kongre sürecinin Milliyetçi Hareket Partisi camiasına, İzmir'imize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim." 

ibrahimyayla-bornaa-mhp-izmir-resim-12.jpg

gencbozkurtlar-ibrahimyayla-resim-12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler