İhsan Bostan güven tazeledi

İhsan Bostan güven tazeledi

Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilciliği 45.dönem Olağan Genel Kurulunu cumartesi günü İl Temsilciliği Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Genel Kurula Çankırı ; Ziraat Odası Başkanı, Ziraat Odaları Birliği Genel Başkan Vekili Nejat Gamzeli, Karatekin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doçent Dr. Oral Düzdemi, Karatekin Üniversitesi Tarım Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Dr Ahmet Öz, Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak, Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Tayfun Güven, Çankırı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Tekin, Damızlık Koyun Keçi yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Susam, Kızılırmak Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Rıfat Koç katıldı.

Genel Kurul açılışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra gündem gereği yeniden İl Temsilcisi adayı olan Ziraat Mühendisi İhsan Bostan öncelikle Genel Kurul için kendisine başarı dileklerinde bulunan Genel Başkan ve yöneticilerine ve diğer mesajlara ve Genel Kurula katılan katılımcılara teşekkür etti. 

İhsan Bostan konuşmasında; "Ziraat Mühendisleri Odamızın başlıca amaçları arasında, üyelerin mesleki ve ekonomik hak ve çıkarlarının savunulması, ülke tarımı ve tarımsal üretim kaynaklarının korunması, geliştirilmesi, işletilmesi ve verimli kılınması, kırsal nüfusun toplumsal ve ekonomik kalkınmasının sağlanması, kırsal ve tarımsal gelişime yönelik strateji, politika, program ve proje oluşturulması çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla her türlü girişim ve etkinlikte bulunmaktır." dedi ve birlik ve beraberliğin devamını isteyerek tekrar güven oyu istedi. 

Daha sonra yeni yönetim için adayların başvurusuna geçildi. 

İl Temsilci Adayı İhsan Bostan ve ekibi dışında başka başvuru olmayınca yeni yönetim kurulu;

İl Temsilcisi İhsan Bostan, İl Temsilci Yardımcısı Fatih Kıraç, Üst Kurul Delegesi Ahmet Başataç

Yönetim Kurulu; Yavuz Atasever, Mehmet Ali Şentürk, Mehmet Sıtkı Gamzeli, Kemal Olcaytuğ Arslan, Oktay Cengiz, Mustafa Onsun ve Işıl Elitaş Kıran'dan oluştu. 

cankiri-ihsan-bostan-ziraat-muhendisleri-odasi-resim-12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler