Ilgaz Festivali coşkuyla gerçekleşti

Ilgaz Festivali coşkuyla gerçekleşti

10'uncu Ilgaz Dağı Kültür ve Sanat Festivali'nin konser programı onca hazırlık sonrası yağmur ve serin hava nedeniyle kapalı salona alındı.

Bayram'ın 3'üncü gününe denk getirilen 10'uncu Ilgaz Dağı Kültür ve Sanat Festivali bugün yapılan 'şenlik yürüyüşü' ile başladı.

Sevilen sanatçılar Turgay Başyayla ve Neşe Dilekçioğlu konserleri için hazırlanan ilçe stadı ise öğleden sonra yağan yağmurla birlikte serinleyen hava, konser alanına toplanan genç-yaşlı Ilgazlılar soğuktan etkilenince organizasyon komitesi konserleri kapalı salona alma zorunda kaldı.

Gün içerisinde gerçekleştirilen 'Festival yürüyüşü'ne başta Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni, Belediye Başkanı Arif Çayır ve eşi, Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Kaya, ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ilgazdagifestivali-sozcu-cankiri-resim-10-001.jpg

festival-ilgaz-resim-10.jpg

TURGAY BAŞYAYLA VE NEŞE DİLEKÇİOĞLU KONSERLERİ İÇİN SALON HAZIR...
10'uncu Ilgaz Dağı Kültür ve Sanat Festivali'nin konser etkinliklerine TBMM 22. Dönem MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan olmak üzere, Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçek ile Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Kaya da bulunmakta.

konser-ilgaz-resim-10.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler