İşte TUZdan çelenk!

İşte TUZ'dan çelenk!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından Taksim'deki Atatürk Anıtı'na konulacak tuz'dan çelengin fotoğraflarına Sözcü18 Haber Merkezi ulaştı.

Yarın, İstiklal Caddesinde yapılacak yürüyüşle birlikte Taksim'deki Atatürk Anıtına Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından konulacak tuzdan çelengin görüntülerine Sözcü18 Haber Merkezi ulaştı.

27-30 Eylül tarihleri arasında Feshane'de gerçekleştirilecek "Çankırı Tanıtım Günleri"nin başladığı ilk gün Taksim'de gerçekleştirilecek programda Atatürk Anıtı'na ilk kez tuzdan bir çelenk konulacak.

Çevresinde 18 adet gül ile donatılan tuzdan çelengin mimarı Necmettin Türkoğlu "Sahip olduğumuz mevcut bilgiler çerçevesinde tuzdan yapılmış ilk çelenk resmi bir törende kullanılmış olacak. Çankırı tuzunun tanıtımı ile Çankırı'nın da tanıtımı birlikte sergilenecek. Böylesi bir projede şahsımın da emeğinin olması beni ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.

FİŞEK ALİ KONAĞI DA TUZ'DAN YAPILDI

Öte yandan Feshane'de gerçekleştirilecek etkinlikler çerçevesinde Çerkeş Belediyesi'nin tanıtım standında tuz'dan yapılmış olarak Fişek Ali Konağı da yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler