Kenan Eceden Dağıtan Veda

Kenan Ece'den 'Dağıtan Veda'

Aşırı alkol alan ve ayakta durmakta zorlanan Kenan Ece, Asmalımescit kaldırımlarında..

Kendisinden 19 yaş büyük Hatice Aslan'la bir dargın bir barışık ilişki yaşayan oyuncu Kenan Ece, Beyoğlu sokaklarında görüntülendi.

Oynadığı Krem dizisi rating kurbanı olan Ece, veda yemeğinde fena dağıttı! Aşırı alkol alan ve ayakta durmakta zorlanan Ece'yi,  Asmalımescit kaldırımlarından kız arkadaşları güçlükle kaldırdı.
 
DİZİSİ FİNAL YAPTI
Şişede durduğu gibi durmayan alkol, bazen ünlü oyuncuları da ekranda durdukları gibi durdurmuyor! Habertürk'ten Bora  Bağcıbaşı'nın haberine göre, büyük ümitlerle başlayan ve ratinge kurban olan diziler kervanına Krem dizisi de katıldı. 23'üncü bölümüyle yarın ekranlara veda edecek dizinin oyuncuları önceki akşam Asmalımescit'teki Propaganda adlı restoranda düzenlenen veda yemeğinde buluştu.
 
KENAN ECE KALDIRIMA ÇÖKTÜ
Neşeli geçen yemekte, dizinin başrol oyuncularından Kenan Ece, geceye damga vurdu. Alkolü fazla kaçıran Ece, bir ara restoranın dışına çıktı. Ayakta durmakta zorlanan ünlü oyuncu, kaldırıma çöktü. Kenan Ece'nin yardımına oyuncu arkadaşları koştu. Arkadaşlarının kolundan tutup kaldırmaya çalıştığı Ece, gazetecilerden fotoğraflarını silmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler