Kocaeli'nde restoranda eski eşe kanlı infaz

Kocaeli'nde restoranda eski eşe kanlı infaz

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, Ajda Yatar (28) isimli kadın, bir restoranda arkadaşıyla yemek yediği sırada bir ay önce boşandığı eski eşi Vahyettin Polat (37) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

ELİM olay, öğle saatlerinde Kocaeli’nin Körfez ilçesi Güney Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki bir restoranda meydana geldi.

Ajda Yatar, arkadaşıyla yemek yemeye geldiği restoranda bir ay önce boşandığı eski eşi Vahyettin Polat tarafından tabancayla vuruldu. Polat, olayın ardından geldiği araçla hızla kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ZANLI KAÇTI

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Ajda Yatar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri restoranda ve caddede detaylı incelemelerde bulundu. Polis ekipleri, eski eşini öldüren Polat’ı yakalamak için çalışma başlattı.

Vahyettin Polat Vahyettin Polat

BOŞANDIKTAN SONRA AİLESİNİN YANINA DÖNDÜ

Ajda Yatar’ın, Yalova’nın Altınova ilçesinde ikamet ettiği, eşinden boşanmasının ardından Körfez ilçesindeki ailesinin yanına geldiği öğrenildi.

2 çocuk annesi Yatar’ın cenazesi, olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Yatar’ın cenazesi restorandan çıkarılırken, yakınları ise sinir krizi geçirdi. Tabancadan çıkan mermilerin Yatar’ın başına ve boğazına isabet ettiği öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan Vahyettin Polat’ın, restoranın bulunduğu caddeye geliş ve gidiş anları, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polat’ın restorana gelişi ve gidişinin 2 dakika sürdüğü öğrenildi. Hızlı adımlarla restorana doğru giden Polat’ın olayı gerçekleştirip, ardından koşar adımlarla uzaklaştığı güvenlik kamerasında görüldü. Polat’ın kaçarken olayda kullandığı tabancayı düşürdüğü, ardından dönüp aldığı, vatandaşların korktuğu için müdahale edemediği öne sürüldü. Vahyettin Polatı yakalama çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler