Metin Yılmaz 'köşe yazılarını' kitaplaştırıyor

Metin Yılmaz 'köşe yazılarını' kitaplaştırıyor

Uzun yıllardır kişisel çabalarıyla Çankırı için araştırmalar yapan, emek harcayan ve ortaya çıkardığı bilgi-belgeleri derleyerek okuyuculara sunan, Sözcü18 yazı ailesinin güçlü kalemlerinden Metin Yılmaz, yazılarını kitaplaştırıyor...

ARAŞTIRMA yazılarıyla Çankırı’nın yakın tarihine ve şahsiyetlerine ışık tutan köşe yazarımız Metin Yılmaz, Sözcü18 sayfalarında ilgiyle okunan köşe yazılarını kitaplaştırıyor.

Yıllardır kendi imkânlarıyla Çankırı için araştırmalar yapan, emek harcayan ve Çankırı yazıları kaleme alan Metin Yılmaz, "Çankırı kent kitaplığına özgün bir eser kazandırmaktan dolayı mutluluk duyacağını" ifade etti.

1973 yılında Çankırı Atatürk Ortaokulu 3'üncü sınıf öğrencisi iken Orman Bakanlığı’nın açtığı "Ağaç" konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan Metin Yılmaz, Mustafa Hoşafçıoğlu’nun daveti üzerine aynı yıl Doğruyol gazetesinde köşe yazısı yazmaya başladı. 50 yıldır Çankırı için yüzlerce yazı kaleme alan Metin Yılmaz, sosyal medyada 2012 yılında "Çankırı’nın Hafızası Tahtaköprü" grubunu kurarak, görsel arşivini Çankırılılara açtı ve 50 binden fazla Çankırı fotoğrafı yayınladı.

Metin Yılmaz’ın hazırlığını yaptığı kitabında kendisine ait Çankırı arşivinde bulunan çok sayıda fotoğraf da yer alacak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler