Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara 'yaran kültürü' tanıtıldı

Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara 'yaran kültürü' tanıtıldı

Çankırı'daki Sevgi Evlerinde bakım altında olan çocuklar 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Yaren Ocağı'nda misafir oldular.

ÇANKIRI'daki Sevgi Evlerinde bakım altında olan çocuklar 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Yaren Ocağı'nda misafir oldular.

Ahi Yaran Meclisi Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği yaren ekibi İsmail Erdoğan ve Nuri Koz Başağalar'ın liderliğinde yakılan özel ocakta çocuklar orta oyunlarına katılarak güzel bir akşam geçirdiler.

Yaren ocağı ile ilgili bir açıklama yapan Ahi Yaran Meclisi Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati Taş gerçekleştirilen programla ilgili olarak "Çankırı’mız Sevgi Evleri'nde bulunan minik yavrularımızı derneğimizin yaren ekibi ile misafir ederek kendilerine Yaran Kültürümüzü sunum yaparak tanıttık. Hep beraber doyasıya eğlendik. Minik misafirlerimizin 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nü hep birlikte kutladık. Dernek olarak diyoruz ki; Çocuklar geleceğimizdir, Çocuklar, dünyanın en değerli hazineleridir. Tüm çocuklarımıza güzel bir gelecek dileğiyle, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler