Köse tweetledi, Şahan cevap verdi

Köse tweet'ledi, Şahan cevap verdi

Yapımcı Erol Köse, Şahan hakkında twitter'da yazılarına devam etti. Ancak yazdıklarının hepsini kısa bir süre sonra sildi.

Gökbakar hakkında ilk olarak “Hülya Avşar ile birlikte” diyen Köse daha sonra iddialarının dozunu arttırdı ve çok ağır ithamlarda bulundu. İşte Köse’nin cumartesi gecesi Şahan Gökbakar’la ilgili yazdığı ancak daha sonra sildiği twitleri:

- Şahan askere gitmemek için obez olan bir tontondur, askere gitmez ama Hülya’ya gider, o da yetmez teknesine ABD bayrağı asar vatan hainliğidir bu.

- Tarih 26 Haziran 2011, yer Hengame adlı travesti bar,ani polis baskını ve yakalanan travestiler ve ünlü 2 kişi. Şahan ve M.S. Hepsi zabıtlarda var.

- Aman Hülya dikkatli ol, bu Şahan travestilerle yatan bi ayıymıs, aids/hepatit taşıyabilir.

- Doğa niye ayrıldı senden hadi anlat? Evde kimle yakalandın?

- Unuttun mu bana gelip-abi yardım et beni Cem Yılmaz’a götür-dediğini, zavallı anneciğine acıdım Cem’e götürdüm adam tv8’de skecinde

- Şahan kaçak değil, kilolu, ama Ayşe Arman rop’unde (istesem zayıflarım) diyor, siz de buna tepki verdiniz medenice, demi laaaağn (ivedik)

İDDİALARINI İSPAT EDECEK

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ise Erol Köse’nin iddiaları karşısında dava açacağını söyledi ve VATAN’a şunları anlattı:

“Ceza davaları, tazminat davaları açacağım. Hepsini ispat edecek. Edemediği takdirde de ceza alacak tazminatın dışında. Polisin 26 Haziran 2011’de Hengama adlı travesti barı bastığını ve beni alıp Zührevi Hastane’ye götürdüğünü iddia ediyor ya, işte bunu kanıtlayamazsa ve Emniyet Müdürlüğü’nün kendisine çektiği herhangi bir zabıt faksı varsa kanıtlayacak. Yok öyle bu baskın olmamışsa ve zabıt falan da yoksa ki yok o zaman kendisine hem ben hem emniyet kamu davası açmak zorunda kalacak. Çünkü hukukçuların dediğine göre, devletin kurumlarını tehdit ve şantaj sebebiyle kullanmak bayağı ciddi suçmuş. Yani bu iş öyle ufak bir iş değil o nedenle bekleyip görelim neler olacağını. Beyefendi yazdıklarını silsede, screenshotları alındı avukatlarımız tarafından. Gereği yapılacaktır. Bütün silinenler kayıtlı.

Ayrıca, bilişim polisi artık yazarken kafanı kaşıdıysan dahi bulup ortaya çıkarıyor. Bu beyefendiye bu suçları işlerken ağasın paşasın diyerek gaz veren herkes de aynı derece suçludur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler