Kültür Bakanlığından Çankırıya kaynak!

Kültür Bakanlığı'ndan Çankırı'ya kaynak!

Milletvekili Şahin'in yaptığı açıklamaya göre Bakanlık'tan Çankırı'nın ilçe ve köylerine yaklaşık 800 bin tl kaynak sağlandı.

AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin yaptığı yazılı açıklamada Kültür Bakanlığı'nın Çankırı'nın Merkez ve ilçelere bağlı belde ve köylerde kullanılmak üzere 790 bin TL kaynak sağladığını duyurdu. Milletvekili Şahin'in yazılı açıklaması şöyle:
 
"Kültür Bakanlığı Yatırım işletmeleri Genel Müdürlüğüne Başvuruları bulunan genelde Kilit Parke Taşı ve Çevre düzenlemeleri ile ilgili Projeleri olan Belediye Başkanlıklarımıza ve köylerimize Kültür Bakanımız Sayın Ömer Çelik'in onayı ile Her projeye ayrı ayrı 10.000 tl den toplamda 790.000 TL yardım çıkmıştır. Çıkan proje yardım tutarlarının dağılımı şu şekildedir:
 
Çankırı Merkez: Aşağıçavuşlar, Bozkır, Karatekin, Altınlı, Cırcır, Satıyüzü, Bayındır, Hasakça, Karaşeyh ve Ovacık Köyleri.
 
Korgun: Koru Kent Cad çevre düzenleme, Maruf Köyü.
 
Ilgaz; Yuvasaray, Hacı Hasan, Kuyupınar, Yerkuyu, Çatak, Onaç, Bükçük, Kızılıprık, Kayı, Çeltikbaşı, Belören, Gaziler, A Bozan, Cendere Köyleri kilitli parke taşı ve Gazidede Mahallesi fosseptik çukuru yapımı.
 
Atkaracalar: İlker Mahallesi. Budakpunar, Üyük, Bozkuş, Eyüpözü, Kızılıprık, Susuz, Ilıpınar, Demirli Köyleri kilitli parke taşı. Çardaklı belediyesi kilitli parke taşı.
 
Orta: Derebayındır, Salur, Elden, Tutmaççıbayındır, Köyleri kilitli Parke Taşı. Dodurga Belediyesi. Yaylakent Beldesi İnkilap Mah Yolu. Cem Sultan Mahallesi çevre düzenleme, Kayıören Köyü içme suyu projesi.
 
Kurşunlu: Kızılca, Başovacık, Yeşiöz, Hocahasan, Göllüce, Kapaklı, Eskiahır Köyleri Dumanlı ve Sivricek Beldiyeleri kilitli parke taşı.
 
Kızılırmak: Yukarıalagöz Köyü kilitli parke taşı.
 
Yapraklı: Merkez Lise Sokağı, Yükarıöz Beldesi, Çiçek, Ayva, Zekeriyya, Karacaözü, Ovacık ve Kullar köyleri kiltli parke taşı.
 
Şabanözü: Gürpınar Beldesi, Karahacı Köyü kilitli parke taşı.
 
Çerkeş: Ören, Karamustafa, Akbaş, Bozoğlu, Güzelyurt, Hacılar, Yalıözü köyleri ve Saçak Beldesi kilitli parke taşı.
 
Bayramören: Mesire Alanı Düzenlemesi"
 
ŞAHİN BU AKŞAM KANAL 24'DE CANLI YAYINDAYDI
Öte yandan AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin, Ergenekon Davasının açıklanan kararlarının konuşulduğu programda yer aldı. Milletvekili Şahin ülkede gerçekleşen askeri darbelerin geçirdiği süreç ile mahkemenin verdiği kararlar üzerine değerlendirmelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler