MHP Çankırı'da ilçe belediye başkan adayları son düzlükte

MHP Çankırı'da ilçe belediye başkan adayları son düzlükte

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi siyasi partiler, belediye başkan adaylarını belirlemede son değerlendirmeleri yapıyor. MHP Çankırı'da ilçe belediye başkan adaylarının bazıları belirlendi.

31 MART 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler genel seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre MHP, Çankırı'nın Korgun ilçesinde Hasan Hüseyin Kozan'ı, Yapraklı ilçesinde Ömer Güngör'ü, Bayramören ilçesinde Halil Muratoğlu'nu tekrar aday gösterecek.

Orta ilçesinde Ömer Bezci aylar öncesinden 'Belediye Başkan adayı' olarak siyasi çalışmalarına başlamışken, Kurşunlu'da da Şerafettin Uslu'nun MHP Belediye Başkan adayı olarak açıklanması sürpriz olmasın.

MHP'nin Kızılırmak ilçesinden çok büyük bir aksilik olmaz ise Erol Şentürk'ü aday göstermesi sürpriz olmasın.

MHP'nin Atkaracalar ilçe belediye başkan adayının mevcut ilçe başkanı Ali Rıza Küçükkutlu olarak açıklanması kuvvetli ihtimaller arasında.

ELDİVAN'DA İLÇE BAŞKANI MEHMET GÜMÜŞ İLE...

Geçen dönem Eldivan ilçesinde Belediye Başkanlığı'nı AK Parti'ye kaptıran MHP bu kez aynı hataya düşmeme adına belediye başkan adayını tespit etmede oldukça 'ince eleyip sık dokuyor'. Edinilen bilgilere göre MHP'nin Eldivan'daki adayı mevcut ilçe Başkanı Mehmet Gümüş ile iş insanı Alpaslan Aşlar arasında gidip-geliyor... Kanaatimizce belediye başkan adayı olarak açıklanacak isim Alpaslan Aşlar olacak.

ÇERKEŞ VE ILGAZ'DA İŞLER KARIŞIK!

MHP'de Çerkeş ve Ilgaz ilçeleri için kıyasıya bir rekabet mevcut. Çerkeş ilçesinde başta İlçe Başkanı Nurullah Öztürk olmak üzere, Halil İbrahim Becer, sendikacı Ömer Yankaş ve Nurten Aşuluk isimleri 'adaylık' yarışında mücadele verirken, favori ismin ilçe başkanlığından istifa eden Nurullah Öztürk'ün ismi ön planda...

Ilgaz'daki durum Çerkeş'ten daha karmaşık bir durumda... Ilgaz'da eski belediye başkanı Arif Çayır başta olmak üzere, Ayşenur Bulamaccı, Suat Savaş ve bir ismin adaylık yarışında olduğu öğrenilirken 'belediye başkan adayı' olarak açıklanacak isim ilçede ve MHP tabanında şimdiden merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler