MHP Çankırıda neler oluyor?

MHP Çankırı'da neler oluyor?

MHP Çankırı il teşkilatında sıkıntılı günler...

MHP Çankırı İl Teşkilatında bugünlerde sıkıntının hangi düzeyde olduğunu, Orta Belediye Başkan adayının açıklandığı törenle ilgili fotoğraflar derinlemesine yansıtıyor.

MHP'nin Çankırı Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın'ın Facebook'ta paylaştığı resimleri önümüze koyduğumuzda herşey açık ve net olarak ortada.

MHP Çankırı il teşkilatı ile parti tabanı arasında sıkıntı had safhada...

Edinilen bilgilere göre sıkıntının 'belediye başkan adayı'nın açıklandığı günden itibaren yönetim kademesinde de kendisini gösterdiği ve geçen süreye karşın sürecin bugün de devam ettiği yönünde.

BU GÖRÜNTÜ HERŞEYİ ANLATIYOR...

cankiri-hakkiyalcin-mhpilbaskani-orta-sozcu-resim-09.jpg


MHP Orta Belediye Başkan adayı Ömer Bezci'nin resmi olarak açıklandığı cumartesi günü objektiflere yansıyan görüntüde Çankırı Merkez Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın ile MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır'ın kucaklaşmasını izliyoruz.

Fotoğraf ilk baktığınızda; İl Başkanı ile başkan adayı Yalçın'ın uzun bir süredir görüş(e)mediği yönünde bir izlenime kapılıyorsunuz!

Ve hemen yanı başlarında duran TBMM 22. Dönem MHP Çankırı milletvekili Ahmet Bukan da, ayrı kalmış, günlerdir görüşemeyen 'il başkanı' ile 'belediye başkan adayı'nı kavuşturabilmenin mutluluğunu yaşıyor...

Siz de fotoğrafı izleyen birisi olarak 'Nasıl yani?' diye sormadan edemiyorsunuz!

Çankırı'dan gelen MHP İl Başkanı ile belediye başkan adayı Orta meydanında böylesine hasret gideriyorlar ve kucaklaşıyorlarsa...

Anlaşılan o ki; MHP'de bugünlerde herkes birbirinden uzak ara...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler