MHP'nin Kurşunlu Belediye Başkanı işe Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başladı!

MHP'nin Kurşunlu Belediye Başkanı işe Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başladı!

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimleri ile Kurşunlu'da oyların yüzde 55,22'sini alarak belediye başkanı seçilen MHP'nin adayı Şerafettin Uslu, göreve geldikten sonra ilk icraatini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmini indirerek gerçekleştirdi.

ÇANKIRI'nın Kurşunlu ilçesinde 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen mahalli idareler seçimleri sonucunda seçmenin yüzde 55,22 oy vermesi ile Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Cumhur İttifakı'nın küçük ortağı MHP'li Şerafettin Uslu'nun ilk icraati, mevcut ittifak içerisinde büyük yankı uyandıracak cinsten!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Uzun yıllar Kurşunlu Belediyesi'nde 'yazıişleri müdürü' olarak görev yapan çiçeği burnunda Belediye Başkanı Şerafettin Uslu, görevi 2 dönem belediye başkanlığı görevini yerine getiren AK Partili Şakir Kaymak'tan teslim alırken objektiflere aşağıdaki pozu vermişti!

SALI GÜNÜ MAKAMDA OLAN ERDOĞAN PORTRESİ...

serafettin-kursunlu-bld-bsk-cankiri-resim-02.jpg

Fotoğrafa dikkatlice bakıldığında arka fonda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte günümüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafları bulunmakta.

PERŞEMBE GÜNÜ ERDOĞAN PORTRESİ UÇMUŞ!

Ve günlerden 4 Nisan 2024 Perşembe... Başta Kurşunlu eski belediye başkanlarından İbrahim Doğu ve bazı isimler yeni başkan Şerafettin Uslu'yu makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulunuyorlar...

serafettin-uslu-ibrahim-dogu-kursunlu-cankiri-resim-02.jpg

Sonrasında ziyarete gelenler günün anısına çiçeği burnunda belediye başkanı Şerafettin Uslu ile fotoğraf çektiriyorlar... Ortaya çıkan kareye baktığımızda, çok değil daha iki gün önce arka fonda yerinde olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yerinde yeller esiyor!

Ortaya çıkan yeni tablonun hangi gelişmeleri beraberinde getireceği şimdilik bilinmezken çiçeği burnunda Belediye Başkanı Uslu'nun konuyla ilgili yapacağı açıklama da merakla bekleniyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
50 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler