Milletimiz, Cumhuriyetimizi sonsuza dek koruyacak ve kollayacaktır

"Milletimiz, Cumhuriyetimizi sonsuza dek koruyacak ve kollayacaktır"

Şahin, Cumhuriyetin 88. kuruluş yıldönümü ile ilgili yazılı bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyetin 88. yılını kutladığımız günün anısına Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin yazılı bir kutlama mesaj yayımladı. Şahin mesajında "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, şartlar ne olursa olsun her türlü zorluğu yenebilecek ve acılarını birbirine kenetlenerek dindirecek güce sahip olan milletimiz, cumhuriyetimizi de sonsuza dek koruyacak ve kollayacaktır." dedi.

Milletvekili Şahin'in kutlama mesajı şöyle:

"Terör saldırılarında verdiğimiz şehitlerin ve Van ilimizde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın derin üzüntüsünü yaşadığımız bir dönemde, yaşanan büyük zorluklar ve verilen büyük bir mücadelenin ardından 29 Ekim 1923'te kurulan cumhuriyetimizin 88. yıldönümünü kutluyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, şartlar ne olursa olsun her türlü zorluğu yenebilecek ve acılarını birbirine kenetlenerek dindirecek güce sahip olan milletimiz, cumhuriyetimizi de sonsuza dek koruyacak ve kollayacaktır. Dünyanın içinde bulunduğu şartlar, cumhuriyetimizin ve cumhuriyetle elde ettiğimiz kazanımların ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.

Bu nedenle Cumhuriyetimizin ve ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürkün; 'Ülkeyi yine ulusun kendi gücü kurtaracaktır' seslenişi ile başlayan kurtuluş savaşı ile düşmanın ülkeden atılıp sınırlarımızın belirlenmesiyle 29 Ekim 1923 yılında kurulan cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor ve Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünü kutluyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler