Ne diyor bu simitçi? Anlayan beriye gelsin!

AK Parti Grup Başkanvekili nam-ı diğer 'simitçi vekil' M. Emin Akbaşoğlu, Atatürk'ün öncülüğünde kazanılan siyasi bağımsızlığa atıfta bulunarak, "Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ekonomik bağımsızlık savaşımızı veriyoruz." dedi.

Meclis'te bütçe görüşmeleri hız kesmeden devam ediyor.

TBMM'de dün akşam AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili, nam-ı diğer 'simitçi vekil' (!) Muhammet Emin Akbaşoğlu, partisi adına kürsüye çıkarak söz aldı. Akbaşoğlu, AK Parti'nin önüne birçok engel çıksa da bunları atlattığını söyledi.

Geçmişte yaşanan olayları hatırlatan Akbaşoğlu, ekonomideki sıkıntıların da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde aşılacağını söyledi.

'ERDOĞAN'IN LİDERLİĞİNDE
EKONOMİK BAĞIMSIZLIK SAVAŞI' VURGUSU

AK Parti Grup Başkanvekili, nam-ı diğer 'simitçi vekil' Akbaşoğlu, Türkiye'nin kuruluşunda verilen bağımsızlık savaşına atıfta bulunarak Atatürk'ü andı.

Akbaşoğlu son olarak, Atatürk'ün verdiği bağımsızlık mücadelesinin şimdi de Erdoğan tarafından ekonomik olarak verildiğini söyleyerek, "Biz Allah'ın izniyle tam bağımsızlık mücadelemizi veriyoruz. Nasıl siyasi bağımsızlık mücadelemizi Mustafa Kemal Paşa'nın öncülüğünde hep birlikte milletçe verdiysek ve Türkiye'yi bağımsız bir şekilde kurduysak, şimdi de Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ekonomik bağımsızlık savaşımızı veriyoruz. İşin hakikati budur." dedi.

AK Partili Akbaşoğlu ndan Erdoğan la Atatürk benzetmesi #1

SİMİTÇİ VEKİL'İN BU SÖZLERİNE TEPKİ YAĞDI

AKP'nin Grup Başkanvekili, ülkenin nam-ı diğer 'Simitçi Vekil'i Akbaşoğlui.'nun bu sözlerine gerek haber sitelerinde gerekse sosyal medyada sayısız tepki geldi. İşte o tepkilerden bazıları:

Ziyaretçi - Baktılar reisin "Nas" lafı tutmadı. Şimdi de Atatürk'e sığınıyorlar. Sıradaki durak neresi acaba! Not: fetöcüyü, pkkliyim, vatan hainiyim, amerikan uşağıyım, israili seviyorum, laikçiyim, faiz lobisindenim, ateistim. Not-2: birinci nottaki ironiyi anlayamayacak kapasitedeki adamların oylarıyla yönetilmek çok onur kırıcı olduğu için sandığa gitmiyorum, oy kullanmıyorum, sisteme dahil olmuyorum.

atma_receb -  Ya bir kere de kivirmadan hatanizi kabul edin yanlis yapmisiz dogrusu bi diyin ben de size oy vermezsem namerdim. Ama nerede dibi gorene kadar akillanayacaksiniz

Ziyaretçi - Siyasetçilerin konuşmalarını alıp stand up gösteri yapacan kapalı gişe olur

Ziyaretçi - Münafıklara bırak oyu yagmurlu havada su yoj

Cx- 5 kişilik ailenin simitçi çay hesabını yap

Ziyaretçi - Geldikleri gibi giderler.... Atatürk Arap'ın ayağına giderler... AKP

TÜRK SOYU-TengrIBI... - Ağzını çalkala simitçi

Gerçekler acıdı - Esah mı la Ülkenin içine sı........ desene sen şuna

Insan - resmen saçmalamış, ekonomik bağımsızlık dediği milleti fakirleştirmek mi acaba. zira çıkan sonuç bu

Ziyaretçi - Kendi yerli müteahitinle dolar bazlı sözleşme yapıp. Sonra ekonomik savaş veriyormuş. Halkı daha fazla yoksullaştırma savaşı veriyorsunuz.

Ziyaretçi - Atatürk ağzınıza yakışmıyo siz kim ATATÜRK kim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler