Osman Canbaz açıklamış (!)

Osman Canbaz 'açıklamış' (!)

Omi Yumurta bizden başka herkese açıklama yapmış... Yapılan açıklamadan Sözcü18 okurlarının da haberdar olması gerekir dedik ve...

Sözcü18 sayfalarında yer bulan 'Yumurtada Canbaz oyunu' başlıklı haberimizden sonra 'OMİ yumurtadan açıklama' şeklinde bir metin bazı internet sitelerinde dün geceden itibaren yeralmaya başladı.
 
Kendilerine çeşitli iftiralar atıldığı ifade edilen açıklamada; gerçek amacın OMİ yumurta ve OC markalarının imajının zedelenmesi ve pazardaki yerinin yok edilmesi, marketlerde, bakkallarda satılmasının önüne geçilmesi olduğuna vurgu yapılırken, açıklama metninin Sözcü18 Haber Merkezine gönderilmemesi dikkat çekici.
 
Sözcü18 Haber Merkezi olarak; Osman Canbaz'ın yazılı açıklamasından okurlarımızın da haberdar olmasını istedik ve bazı internet sitelerinde yer alan AÇIKLAMA'ya sayfalarımızda yer verdik:
 
İşte o açıklama:
 
"Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Canbaz’ın siyasi kimliği ön plana çıkartılarak, şirketimizin faaliyetlerine zarar verici kasıtlı söylemlerin çeşitli kanallardan yayılması nedeniyle kamuoyuna gerçeği anlatma gereğini duyduk.
 
Şirketimize ait OMİ Yumurta Üretim Tesisi, Eldivan Çiftlik Köyü’nde Tarım İlçe Müdürlüğü’ne kayıtlı bir işletmedir. Yumurta ve Et tavukçuluğu işletmelerinin Tarım İl Ve İlçe Müdürlükleri’nden RUHSAT alma diye herhangi bir durumu söz konusu değildir. Bu tür işletmeler mevzuatlar gereği Tarım İl ve İlçe Müdürlüklerince KAYIT ve ONAY işlemleri yaptırırlar. İşletmemiz 1998 yılında Et tavukçuluğu işletmesi olarak, 2010 yılından bu güne kadar da Yumurta üretim tesisi olarak Tarım Bakanlığı’na KAYITLI bir işletmedir. Şirketimizin Kanuni olmayan ve sağlık standartlarına uymayan hiçbir faaliyeti ve ÜRETİMİ söz konusu değildir.
 
Çankırı Merkezde Bulunan Paketleme ve Perakende Satış Mağazamızla alakalı TARIM İL Müdürlüğümüzden 02.11.2010 tarihinde ÇALIŞMA İZNİ VE GIDA SİCİLİ BELGESİ ayrıca GIDA ÜRETİM İZNİ de alınarak faaliyete devam edilmiştir. Kaçak ya da kayıtsız bir işletme söz konusu değildir.
 
Tarım Bakanlığı’nın değiştirdiği bir yönetmelik ile yukarıda anlatılan belgeler tüm gıda üretimi yapan işletmelerde iptal edilerek onların yerine KAYIT VE ONAY Belgeleri alma zorunluluğu getirilmiştir. Şirketimiz de bu belgeleri almak için müracaat etmiş olmasına rağmen, Kayıt ve onay belgelerini alma süreci devam ederken Çankırı’nın KALKINMASINI, ÜRETMESİNİ, GELİŞMESİNİ çok isteyen; Çankırı’yı ve OC’yi çok SEVEN VATANSEVER EVLADI! tarafından Tarım Bakanlığına beş günde BEŞ defa şikayet edilmiştir. 
 
Şirketimiz; dünyanın en güvenilir, hilesiz gıdası olan yumurtayı üretip, paketleyip pazarlamaktadır. Şirketimizin gıdaya dönük her hangi bir hile,  taklit veya tahşiş yapmış olması söz konusu değildir.
 
Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Osman Canbaz’ı kıskanan, çekemeyen veya ona maddi ve manevi zarar vermek isteyen kişinin şikayetleri neticesinde yukarıda anlatılan gecikmeden dolayı bir tarım işletmesi olan şirketimize çok ağır cezalar kesilmiştir. Şikayetçi ve şakşakçıları derin bir ‘OHHH’ çekerek, rahat rahat uyuyabilirler!!!
 
Bu iftiraların şirketimizin, OMİ yumurta ve OC markalarının imajının zedelenmesi ve pazardaki yerinin yok edilmesi, marketlerde, bakkallarda satılmasının önüne geçilmesi kastıyla yapıldığını biliyoruz. Yiğitlik, mertlik, dürüstlük Osman Canbaz ile hesabı olanların bunu açık olarak görmesidir. Uygulanmakta olan bu yöntem korkakların, kalleşlerin, kendine güveni olmayan basit kişilerin yöntemidir.
 
Biz geçmişte olduğu gibi bundan sonra da yasa ve yönetmeliklere uygun olarak Çankırı’da üretim yapmaya ve daha iyi bir marka olmak için gayret göstermeye devam edeceğiz. Çankırı’da üretim yapmanın ne kadar kolay, ne kadar zevkli olduğunun bilinmesi için bu yaşananları kamuoyu ile paylaşma gereği duyduk.
 
Akıl, basiret ve vicdan sahibi, kalbinde Allah sevgisi, Allah korkusu taşıyan Çankırı kamuoyuna saygıyla duyurulur"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler