Pazar yerleri ikinci kez ihale edildi!

Pazar yerleri ikinci kez ihale edildi!

Çankırı Belediyesi son aylarda yaptığı ve daha sonrasında bozduğu ihalelerle gündemde.

Çankırı Belediyesinin vatandaşa hizmet götürme yerine “ihale yapıp sonrasında bozma” becerisiyle gündeme geldiği görülmekte.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in icraatleri arasında artış gösteren “önce ihale yapmak” ve de sonrasında “ihaleyi iptal etmek” gibi icraatlerin ardı arkası kesilmiyor.

PAZARYERLERİ BİR KEZ DAHA İHALE EDİLDİ

Çok değil daha Temmuz 2011’de Çankırı Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılan şehir merkezindeki Pazar yerleri aylık 10 bin 500 tl’ye İsmet Göktaş adlı işletmeci tarafından alınmıştı.

TEPKİLER GELDİ, BAŞKAN GERİ ADIM ATTI

Şehir merkezindeki Pazar yerlerinin özel müstecire ihale edilmesinin ardından Başkan Dinç’e pazarcı esnafının yaptığı baskı sonrası, yapılan ihale iptal edilmiş ve çözüm olarak da “Zabıta birimine eleman tahsisi” gündeme gelmişti.

AYLARDAN EKİM VE İKİNCİ İHALE!

Ağustos ayının ilk haftasında iptal edilen Pazar yerlerinin kiralanması ihalesi, 3 Ekim Pazartesi günü Belediye binasında ikinci kez gerçekleştirildi!

Yapılan ihale Cengiz Öztürk adlı işletmecide aylık 11 bin 250 tl gibi bir rakamda kaldı.

Sözcü18 Haber Merkezine ulaşan bilgilere göre pazarcı ve tuhafiyeci esnafının hafta başında Belediye Başkanı İrfan Dinç’le görüşerek yeni bir durum değerlendirmesi yapacakları öğrenildi.

Ne dersiniz! İhale bir kez daha iptal edilebilir mi?

Gelin iyisi mi yazı – tura atalım!

Yazı gelirse ihale İPTAL, tura gelirse ihale DEVAM!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler