Pazaryeri tahsilatını da yapamıyorsan!

Pazaryeri tahsilatını da yapamıyorsan!

Çankırı Belediyesi, şehir merkezinde kurulan pazar yerlerinin tahsilat işini ihaleye çıkardı.

Çankırı Belediyesi, şehir merkezinde haftanın beş günü kurulan Pazar yerlerindeki esnaftan “işgaliye ücretini” tahsil etme işini ihaleye çıkardı.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, Pazartesi günü Çankırı Belediye binasında gerçekleştirilen ihaleyi aylık 10 bin 500 tl’ye İsmet Göktaş isimli işletmecinin aldığı öğrenildi. İhale şartnamesine göre toplamda 11 bin m2’lik bir Pazar alanını kapsayan “tahsilat işlemi” ihalesinin onaylanması için kararın Başkan İrfan Dinç’in önünde olduğu gelen bilgiler arasında.

TAHSİLAT İŞLEMİ YAPILACAK PAZARYERLERİ
Çankırı Belediyesi tarafından yapılan “hizmet alım” ihalesi kapsamı içerisinde Çarşamba Pazarı, Pazar günü kurulan Pazar pazarı, Büyük Cami önü, Perşembe günleri kurulan konfeksiyon pazarı ile cumartesi günleri hizmet vermesi beklenen Kırkevler bölgesindeki Pazar alanı bulunmakta.

BEŞ PAZAR YERİNDE TAHSİLAT YAPAMAYAN BELEDİYE!
Şehir nüfusu yaklaşık 80 bin dolayında olan Çankırı’da, beş Pazar yerinde satış yapan pazarcı esnafından işgaliye parasını tahsil edemeyen Ak Partili Belediye Başkanı İrfan Dinç yönetimindeki mevcut belediye, kendi personeli ile böylesi bir işi yapamayacak duruma geldiyse ve de bu işin yapılması için “hizmet alım ihalesi” açtıysa, geriye söylenebilecek tek cümle kaldı:

-Belediyenin tabelasını indir ve de çek git!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler