Şabanözü'nde, ilçe merkezinde hoş olmayan görüntüler

Şabanözü'nde, ilçe merkezinde hoş olmayan görüntüler

Çankırı'nın sanayileşmiş ilçesi Şabanözü'nde pazaryerinde vatandaşa hizmet veren WC'nin durumu içler acısı. WC'nin ilk elden bakıma alınması ve olması gereken standartlara ulaşması yönünde özellikle pazarcı esnafının feryadı var...

Şabanözü ilçesinin göbeğinde pazar günleri kurulan pazar ve bu pazarda tezgah açan vatandaşların ağırlıklı olarak hizmet aldığı WC, tam anlamıyla içler acısı durumda.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Cumhuriyet Mahallesi'nde pazar günleri kurulan halk pazarı alanı içerisinde yer alan ve kadın-erkek WC'si olarak hizmet veren binanın bakımsızlığı vatandaşı canından bezdirdi.

Girişlerinden itibaren pislik yuvası haline dönüşmüş WC'ler özellikle pazara tezgah açan kadın pazarcılar için adeta ızdırap yuvası! 

Konuyla ilgili olarak Haber Merkezimize ulaşan vatandaşlar "Buradan hizmet almak zorunda kalan bizler ilk andan itibaren adeta mikrop yuvasına düşmüş olmanın stresini yaşıyoruz! Şabanözü Belediyesi'nin pazarcı esnafını adeta sağmal inek olarak görmesinden bıktık! Bizlerin haftada bir gün yaşadığı olayı Şabanözü halkı günün her saatinde yaşıyor! Bu rezalettin acilen sonlandırılmasını talep ediyoruz" dediler.

VATANDAŞ: KAPALI PAZARYERİ İSTİYORUZ
Öte yandan Şabanözü ilçesinde yaşayan vatandaşlar mevcut pazar yerinin yıllardır ihtiyaçlara cevap vermediğini belirterek; "Ülkenin en ücra ilçelerinde yerel yönetimler 'kapalı pazar yerleri' projelerini çoktan hayata sokmuşken, Ankara'nın dibinde, Çankırı ilçeleri içerisinde sanayileşmenin zirvesinde olan bir ilçede 'kapalı pazar yeri'nin olmaması hayli düşündürücü. Yerel yönetimde söz sahibi olanların bir an önce Şabanözü'nün bu eksiğini yerine getirmeli, vatandaşın çektiği sıkıntılara son vermeli" dediler.
Mevcut WC'den görüntüler...

sabanozu-pazar-wc-rezalet-resim-07.jpg

sabanozu-cankiri-wc-rezale-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler